Nu rata ofertele unice!
Oferta Winter Black Friday în Agențiile Cistour

Perioada: 01.12.2023 - 04.12.2023

Pentru a fi la curent cu toate ofertele, apăsați butonul de mai jos

Oferta expira in
00 zile : 00 ore : 00 minute : 00 secunde

Conditii de plata:

Ø  Reducerile se aplica doar la rezervarile noi efectuate in perioada 01.12.2023 – 04.12.2023 si se refera exclusiv la programele la care CISTOUR AGENCY are calitatea de organizator (EXCURSIE / CIRCUIT/ SEJUR/ TRANSPORT CU AUTOCARUL).

Ø  Modalitate de plata:

o   Excursii 1 zi - integral in perioada reducere Winter Black Friday

o Circuite, Pelerinaje, Excursii, Drumetii cu durata mai mare de 2 zile - avans minim 30% in perioada reducere Winter Black Friday diferenta cel tarziu cu 15 zile inante de plecare

Ø  Reducerile nu se cumuleaza.

Ø  Preturile afisate pe site www.cistour.ro contin reducerile mentionate

Nota (protectie pandemie): In situatia in care autoritatile impun masuri de resctrictie privind calatoriile, reuniunile, ceea ce conduc la imposibila executare a pachetului de servicii de catre agentia de turism, calatorul va beneficia de un voucher pentru intreaga suma achitata, ce poate fi utilizat pana la 31.12.2023 pentru unul sau mai multe programe organizate de CISTOUR AGENCY in tara.

Nota: Anularea ulterioara a pachetelor achizitionate in perioada ofertei speciale implica penalizare de 100%. Atentie! Acceptam TICHETE si CARDURI de VACANTA - Fie ca sunt pe suport de hartie sau pe un card, cu voucherele de vacanta iti cumperi de la CISTOUR AGENCY servicii turistice in Romania si te bucuri de o vacanta binemeritata!

Solicita oferta