Voucher Cadou

Acest ­ŁÉĽ­ŁÉÄ­ŁÉö­ŁÉé­ŁÉç­ŁÉä­ŁÉĹ este un cadou pe care il po╚Ťi oferi persoanei dragi fie c─â este 1 Martie, 8 Martie, Pa╚Ötele, Cr─âciunul, ziua onomastic─â, nunta sau pur ╚Öi simplu dore╚Öti s─â-i ara╚Ťi aprecierea persoanei dragi. De ce ai alege s─â oferi aceast voucher?! Deoarece este un cadou original, iar orice persoan─â se va bucura de o vacan╚Ť─â oric├ót de scurt─â ar fi aceasta. Tu economise╚Öti timp, iar noi te asigur─âm c─â nu vei da gre╚Ö cu acest cadou.

 

Inscrie-te aici

Trebuie sa fiti de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.

REGULAMENT DE ACHIZITIONARE SI UTILIZARE

• Voucherul cadou Cistour este un înscris emis de Cistour Agency SRL. Acesta d─â dreptul titularului (persoana înscris─â pe anexa voucher) s─â utilizeze o anumit─â sum─â pentru achizi╚Ťionarea produselor turistice din portofoliul agen╚Ťiei (pachete de vacan╚Ť─â, circuite, caz─âri individuale, bilete de avion, asigur─âri medicale etc).

• Achizi╚Ťionarea voucherului cadou se poate efectua atât online, pe site-ul www.cistour.ro cât ╚Öi în agen╚Ťiile din Bucure╚Öti - Militari ( Bd. Iuliu Maniu nr.71), Bucure╚Öti - Pia╚Ťa Victoriei (Bd. Iancu de Hunedoara nr 2, bl H6, sc. A, ap. 2, interfon 002) ╚Öi Râmnicu Vâlcea (Str General Magheru, nr. 14, Bl S3, Sc. F, Parter).

• Valoarea voucherului cadou poate fi cuprins─â între 50 euro ╚Öi 500 euro, sau 300 lei si 3.000 lei în func╚Ťie de solicitarea persoanei care-l achizi╚Ťioneaz─â.

• Utilizarea voucherului cadou poate fi f─âcut─â de c─âtre titularul acestuia, pe baza c─âr╚Ťii de identitate sau de o ter╚Ť─â persoan─â desemnat─â în scris de acesta, prin completarea ╚Öi semnarea unei cereri (cerere scrisa sau transmitere email).

• Titularul nu are dreptul de a revendica suma înscris─â pe voucher.

• Termenul de valabilitate este de 1 an de la data emiterii, fapt ce presupune efectuarea rezerv─ârii în termenul de valabilitate, f─âr─â restric╚Ťii cu privire la data c─âl─âtoriei (data c─âl─âtoriei poate dep─â╚Öi termenul de valabilitate).

• Voucherul cadou poate fi folosit la o singur─â achizi╚Ťie. În cazul în care valoarea achizi╚Ťiei este mai mare decât valoarea voucherului, titularul va achita diferen╚Ťa. În cazul în care valoarea voucherului este mai mic─â decât valoarea achizi╚Ťiei, agen╚Ťia nu este obligat─â s─â ramburseze titularului diferen╚Ťa.

• Rezervarea poate fi f─âcut─â în alt─â moned─â decât cea înscris─â pe voucher, cu respectarea cursului de schimb valutar valabil la data efectu─ârii rezerv─ârii (curs BNR + 2%).

• Valoarea unui voucher cadou expirat nu se reporteaz─â.

Solicita oferta