Oferind o grădină şi acces gratuit la internet WiFi, complexul Sun and Sea Plus se află în Plaka la aproximativ 500 de metri de mare. Oraşul Chania este la 19 km, iar oraşul Rethimnon se află la 38 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional din Chania, situat la 29 km. Fabulos 9.3 Booking.com Nota: Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare

Oraşul Chania este la 19 km, iar oraşul Rethimnon se află la 38 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional din Chania, situat la 29 km.


Facilitati Hotel

Oferind o grădină şi acces gratuit la internet WiFi, o piscină în aer liber si in plus oaspeţii complexului Sun and Sea Plus au la dispoziţie o terasă.


Facilitati Camere

Fiecare cameră are o canapea extensibilă, o zonă de relaxare, un TV, o bucătărie bine utilată şi o baie privată cu articole de toaletă gratuite. Există un prăjitor de pâine, un ceainic şi un aparat de cafea.

vezi mai multe

transfer aeroport - hotel - aeroport; Avion BUCURESTI - CHANIA 2022 (marti) Bucuresti - Chania; Taxe de aeroport; Avion CHANIA - BUCURESTI 2022 (marti) Chania - Bucuresti; Package commission; Rounding

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre SUN AND SEA PLUS RESORT, Creta, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta