VIZITE SI SHOPPING ISTANBUL
 

Toate Locatiile, Turcia
de la
RON 672 54 RON
1 adult
Ziua 1
Plecare la ora 20:30 din Bucuresti (Piata Unirii Aleea Dealul Mitropoliei) pe traseul Giurgiu - Ruse. Traversam Bulgaria si ne indreptam catre Turcia.

Ziua 2
Sosire si cazare Hotel 3*. Tur pietonal cu vizitare: Agia Sofia, unde vechea biserica crestin ortodoxa ce a fost transformata in moschee, Moscheea Albastra (construita de sultanul Ahmet pentru a rivaliza cu Agia Sofia) - cea mai mare moschee din Istanbul, vom avea in fata una dintre cele mai faimoase atractii ale Turciei, Palatul Topkapi, palat ce a gazduit toti sultanii otomani vreme de 4 secole, precum si Palatul Scufundat (Yerebatan Sarnici) unde putem admira cele 336 de coloane scufundate printre care se plimba sutele de pestisori viu colorati. Seara optional Tur by night cu autocarul - Istanbul - turul celor doua continente Europa si Asia . Vizitam cele doua poduri (Podul Bosfor si Podul Fatih Sultan Mehmed), facem un tur prin cartierul oamenilor de afaceri cu zgarie-nori Levent si oprire in Asia. Include transport cu autocarul pe cele doua poduri peste Bosfor - 15 euro / pers. Cazare la Hotel 3*.

Ziua 3
Mic dejun. Timp liber pentru shopping sau putem participa optional la Tur ecumenic - 25 euro / pers (transport autocar + ghid) vizitam Izvorul Tamaduirii, Biserica Vlaherne, Biserica Romaneasca Sf. Parascheva, Patriarhia. Optional Seara Turceasca pe vas - 50 euro/ pers (va fi organizata pe vas croaziera). In timpul cinei, vom viziona un spectacol traditional turcesc: dansuri turcesti, dansuri folclorice si muzica traditionala. Servicii incluse: transport, cina cu bauturi alcoolice si non-alcoolice incluse, spectacol). Cazare Hotel 3*.

Ziua 4
Mic dejun. Timp liber pentru shopping sau excursie optionala Vizita la Turnul Sapphire si Acvariu 50 euro/ pers (include transport autocar + bilete intrare Turn Sapphire + tur virtual Turn + bilet intrare Acvariu ). Turnul Sapphire este cea mai inalta cladire din Istanbul, un zgarie nori de 238 m inaltime si 54 de etaje supraterane (mai sunt 10 subterane). Se urca rapid pana la etajul 54 prin intermediul liftului expres unde putem surprinde imagini la 360 de grade asupra vechiului si noului Istanbul extins peste Europa si Asia. Vom efectua o calatorie simulata 4D cu elicopterul SkyRide peste oras. Privelistea este superioara celei din turnul Galata, ai tot Istanbulul la picioare, se poate vedea pana departe, unde Marea Neagra se imbratiseaza cu stramtoarea Bosfor. Continuam programul cu vizita ACVARIU - unul dintre cele mai importante acvarii gazduind peste 15.000 de specii terestre si marine in cele 17 sectiuni tematice si 1 padure tropicala. Vedeti medii construite pentru a recrea climatul variind intre Marea Neagra , Pacific, Antartica, etc o experienta unica ce merita traita. Dupa programul optional timp liber . Cazare Hotel 3*.

Ziua 5
Mic dejun. Plecare catre tara la ora 08:00. Oprire la Edirne, fosta capitala a Imperiului Otoman, pentru a vizita Moscheea Selimiye . Sosire in tara in functie de formalitatile vamale.


Unicul oras intins pe doua continente, Istanbul este locul in care doua lumi diferite si fascinante, Europa si Asia, se unesc. De la moscheile impunatoare, pana la palatele opulente si croazierele pe Bosfor si Marmara, orasul isi spune de mii de ani povestea. Are o populatie de peste 19 milioane de locuitori si este principalul centru financiar, comercial si cultural al Turciei. In anul 2010, orasul a fost declarat una din cele trei Capitale Europene ale Culturii. Se Numara printre cele mai vizitate orase ale lumii si a fost inscris pe lista patrimoniului mondial al UNESCO. Bucataria excelenta, obiectivele turistice antice, bizantine, otomane si moderne, shopping-ul, viata de noapte, toate acestea se regasesc la Istanbul.

Transbordare:
Rm Valcea - Bucuresti - retur = 25 euro / pers (Rm Valcea - Autogara 1 Mai Antares)
Pitesti - Bucuresti - retur =  20 euro / pers (Pitesti - Petrom Podul Viilor)
Targoviste - Bucuresti - retur = 20  euro / pers (Targoviste - Hotel Valahia)
Ploiesti - Bucuresti - retur = 15 euro / pers (Ploiesti - Petrom Metro)
*Transbordarea se efectueaza pentru un minim de 8 persoane pentru fiecare localitate de transfer. Pentru un numar mai mic de persoane, tariful se recalculeaza.

Pretul include:
- transport cu autocar clasificat pentru transport intern si international;
- 3 nopti cazare cu mic dejun la Hotel 3*;
- ghid de turism atestat.
- transport maxim 2 bagaje  / pers.

Pretul nu include:
- cheltuieli personale;- asigurarea medicala sau storno;
- bilete de intrare la obiectivele turistice;
- excursiile optionale: Tur by night Istanbul - 15 euro/pers, Tur ecumenic - 25 euro/pers, Turn Sapphire + Acvariu - 50 euro / pers, Seara Turceasca pe vas croaziera - 50 euro/ pers;
- taxa de oras pentru fiecare cazare unde aceasta este solicitata, se va achita cash de catre turisti la receptie;  
- orice alt serviciu care nu este mentionat.

Avans: minim 65 euro / pers in termen de 7 zile de la efectuarea rezervarii. Diferenta se achita cel tarziu cu 15 zile inainte de plecare. Excursia trebuie achitata integral inainte de plecare.
Supliment single: 50 euro / pers.
Grup minim: 25 persoane.

Tarife copii:
Copiii pana la 5 ani cazati cu doi adulti beneficiaza de gratuitate la cazare si loc in autocar, fara pat suplimentar, nu beneficiaza de mese, achita 40% din pret pachet (65 euro)
Copiii cu varste 5 ani - 12 ani cazati cu doi adulti achita 70% din pret pachet , beneficiaza de mese si loc in autocar, se asigura pat suplimentar (115 euro)
Copiii cu varsta peste 12 ani sau copiii insotiti de un singur adult achita pret intreg.

Acte necesare: Obligatoriu pasaport valabil inca 6 luni de la intoarcerea in tara. Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu insoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat sau hotarare de divort definitiva in care i-a fost incredintat minorul sau certificat de deces; in cazul in care copiii nu sunt insotiti de parinti, adultul care-i insoteste va prezenta cazier juridic.

Nota: Locurile in autocar se distribuie incepand cu a doua bancheta in ordinea achitarii avansului. Excursiile optionale se organizeaza pentru un minim de 25 de participanti.

Observatii:
- tarifele de intrare la obiectivele turistice se achita la fiecare in parte in moneda locala si se pot modifica de catre autoritatile locale independent de agentie;
- clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile vizitate, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale;
- agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu;
- distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup;
- ghidul/ conducatorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului;
- conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali;
- agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;
- efectuarea partiala sau integrala a oricarei sume prin intermediul bancar reprezinta acceptarea pe deplin a termenilor si conditiilor prevazute in contractul de prestarii servicii turistice (disponibil pe site);
- pentru grupuri mai mici de 30 persoane, transportul se va realiza cu minibus sau midiautocar;
- transbordarea se efectueaza pentru un minim de 8 persoane pentru fiecare localitate de transfer;
- prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Conditii pentru ANULARI, PENALIZARI, DESPAGUBIRI / RESPONSABILITATI : 
a) 50% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face cu mai mult de 30 de zile calendaristice inainte de data plecarii 
b) 100% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 30 zile inainte de plecare. 
c) 100% din pretul pachetului de servicii pentru neprezentarea la program indiferent de motivul invocat. 
d) 100% din pretul pachetului de servicii in cazul achizitionarii pachetelor cu orice tip de reducere : Early Booking / Inscrieri timpurii / Litoralul pentru toti / Decada balneara/ Saptamana de refacere/ O saptamana la munte/ Last minute / Ultra Last minute / Oferte speciale/ Targ Turism / Seniori / Craciun / Revelion/ Martisor / Fidelitate sau alte programe similare. 
e) 100% din pretul pachetului de servicii cand Calatorul nu poate pleca in calatorie pentru ca documentele personale necesare efectuarii calatoriei nu sunt complete sau nu sunt conforme cu cerintele normelor legale in vigoare , cand Calatorul este intors de la granite Romaniei de catre politia de frontiera din motive ce nu tin de Agentie sau Calatorul nu este acceptat de catre organele de frontiera din tara de destinatie (valabil pentru calatoriile in afara Romaniei). 
f) 100% din pretul pachetului de servicii pentru in cazul in care plata pentru serviciile turistice interne a fost facuta partial sau integral cu vouchere de vacanta. 
g) 100% pentru biletele de avionvezi mai multe

Camera Dubla
Transport Autocar Bucuresti - Istanbul
Transport Autocar Istanbul - Bucuresti

vezi mai multe

Alege tipul transportului

powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020