Ziua 1
Ziua 1 - 26.12.2020 : Plecare la 06:00 din Bucuresti - PIATA UNIRII - Baza Dealului Mitropoliei. In drumul nostru vom face oprire pentru vizita BONUS la Edirne, fosta capitala a Imperiului Otoman, pentru a vizita Moscheea Selimiye. Construita la ordinal lui Selim II si inaugurata in anul 1575, moscheea este considerata unul dintre cele mai impunatoare edificii religioase din intreaga Turcie. Seara sosire si cazare in Istanbul la Hotel Alpinn 3* (apropiere Marele Bazar).

Ziua 2
Ziua 2 - 27.12.2020: Mic dejun. Bonus! Tur pietonal - se viziteaza: Catedrala Sfanta Sofia (simbolul arhitecturii Bizantine fiind pentru aproape 1000 de ani cea mai mare catedrala din lume), Palatul Topkapi (resedinta sultanilor, actualul Muzeu National al Turciei, care adaposteste exponate unice: mana dreapta a Sfantului Ioan Botezatorul, sabia lui Stefan cel Mare), Moscheea Albastra (a fost construita intre anii 1609 - 1616 in timpul domniei sultanului Ahmed I, este cea mai mare moschee din Istanbul), Basilica Cisterne (cunoscuta si ca Palatul scufundat, dateaza din sec. VI, a fost construita ca cisterna de apa pentru a alimenta palatal imperial si cladirile inconjuratoare), locul fostului Hipodrom, unde acum se afla: Fantana lui Wilhem II (numita si Fantana germana), Obeliscul Egiptean, Coloana Serpuita, Coloana lui Constantin Porfirogenetul si Moscheea Suleymanyie (aici se gaseste mormantul lui Suleyman Magnificul, cel care a ridicat zidurile actuale ale Ierusalimului in sec.XVI). Dupa turul pietonal, optional Vizita la Acvariu - 30 euro / pers (include transport autocar + bilet intrare) - unul dintre cele mai importante acvariuri gazduind peste 15.000 de specii terestre si marine in cele 17 sectiuni tematice si 1 padure tropicala. Vedeti medii construite pentru a recrea climatul variind intre Marea Neagra , Pacific, Antartica, etc o experienta unica ce merita traita. Cazare in Istanbul la Hotel Alpinn 3* (apropiere Marele Bazar).

Ziua 3
Ziua 3 - 28.12.2020 : Mic dejun. Timp liber pentru SHOPPING in Marele Bazar - inima comerciala a Istanbulului sau Vizitarea Palatului Dolmabahce (este cel mai mare palat din Turcia, acopera o suprafata de 45,000 m2 si cuprinde 285 camere, 46 sali de receptie, 6 hamam-uri). Dupa vizita Palat, continuam programul cu optional - Plimbare Piata Taksim, cumparaturi magazin mirodenii si vizita la Turnul Sapphire - 25 euro (include transport + bilet intrare) - cea mai inalta cladire din Istanbul, un zgarie nori de 238 m inaltime si 54 de etaje supraterane (mai sunt 10 subterane). Se urca rapid pana la etajul 54 prin intermediul liftului expres unde putem surprinde imagini la 360 de grade asupra vechiului si noului Istanbul extins peste Europa si Asia.Vom efectua o calatorie simulata 4D cu elicopterul SkyRide peste oras. Privelistea este superioara celei din turnul Galata, ai tot Istanbulul la picioare, se poate vedea pana departe, unde Marea Neagra se imbratiseaza cu stramtoarea Bosfor Cazare in Istanbul la Hotel Alpinn 3* (apropiere Marele Bazar).

Ziua 4
Ziua 4 - 29.12.2020. Mic dejun. Pornim catre Kusadasi. Cazare si masa in regim Ultra all inclusive la Hotel 5* Palm Wings Ephesus sau similar in Kusadasi ( sosire in cursul serii, intrare cu cina)

Ziua 5
Ziua 5 - 30.12.2020 . Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala la Pamukkale (40 euro / pers) unde se viziteaza terasele de calcar, adevarate piscine de apa termala. Terasele de la Pamukkale alcatuiesc pe buna dreptate unul dintre cele mai frumoase locuri de pe Pamant, iar frumusetea acestora este data de trei elemente indispensabile: apa, calcarul si lumina soarelui. La cateva sute de metri de terasele de calcar se afla Piscina Cleopatrei. Aceasta este plina cu apa termala iar pe fundul sau se gasesc coloane din vechea cetate Hierapolis. Despre ea se spune era un loc preferat de Cleopatra pentru a face baie, dovada faptul ca astazi ii poarta numele. Cazare si masa in regim Ultra all inclusive la Hotel 5* Palm Wings Ephesus.

Ziua 6
Ziua 6 - 31.12.2020. Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala Colonia antica EFES. Casa FECIOAREI MARIA si Mormantul Sf. Ioan (20 euro / pers). Conform traditiei crestine, Maica Domnului a fost adusa in Efes de catre Sfantul Apostol Ioan Evanghelistul, la scurt timp dupa Invierea din morti a Domnului Hristos, aici urmand a locui pana la Adormirea ei. Cazare la Hotel 5* Palm Wings Ephesus. BONUS ! CINA FESTIVA REVELION ! La multi ani 2021 !

Ziua 7
Ziua 7 - 01.01.2021. Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala - Vizita Sirince - vechiul sat grecesc (20 euro / pers). Sirince este un sat cu o populatie putin peste 600 locuitori, cu un farmec aparte. Situat intr-o zona montana, satul ne va impresiona cu intinderile de vita de vie si livezi de piersici, vinul este astfel un element reprezentativ al acestei mici asezari. Cazare si masa in regim Ultra all inclusive la Hotel 5* Palm Wings Ephesus.

Ziua 8
Ziua 8 - 02.01.2021. Mic dejun. Plecare catre tara cu oprire BONUS la Izmir pentru a descoperi obiectivele simbol ale acestui vechi oras. Admiram astfel Piata Konak, alaturi de Moscheea Konak si Turnul cu ceas. Ne vom deplasa apoi catre Fortareata Kadifekale (Castelul de Catifea), de unde ni se va deschide o splendida panorama asupra Golfului Izmir. Traversare cu ferry-boat Canakkale. Tranzitarea Bulgariei - Ruse - Giurgiu. Sosire in tara in functie de trafic si formalitatile vamale in data de 03.01.2021.


BONUS ! TUR PIETONAL ISTANBUL
BONUS ! VIZITA EDIRNE SI IZMIR
BONUS ! CINA FESTIVA DE REVELION
BONUS ! TRANSFER GRATUIT DIN RM VALCEA SI PITESTI

Plecari: Bucuresti, Rm Valcea, Pitesti, Ploiesti, Targoviste

Transbordare:
Targoviste - Bucuresti - retur = 20  euro / pers (Targoviste - Hotel Valahia)
Ploiesti - Bucuresti - retur = 15 euro / pers (Ploiesti - Petrom Metro)
*Transbordarea se efectueaza pentru un minim de 8 persoane pentru fiecare localitate de transfer; pentru un nr.mai mic de persoane, tariful se recalculeaza.

Pretul include: -transport cu autocar clasificat pentru transport intern si international;  
-3 nopti cazare + mic dejun  la Hotel Alpinn 3* in Istanbul + 4 nopti cazare ultra all inclusive la hotel 5* Palm Wings Ephesus sau similar  in  Kusadasi  + BONUS CINA FESTIVA REVELION 31.12.2020,  BONUS ! TUR PIETONAL ISTANBUL + BONUS ! VIZITA EDIRNE SI IZMIR; 
-ghid de turism atestat.


Pretul nu include: 
-asigurarea medicala + storno; 
- intrarile la obiectivele turistice si ghizii locali;  - excursiile optionale (Istanbul - Acvariu 30 euro / pers, Piata Taksim + cumparaturi + Turn Sapphire 25 euro / pers // Kusadasi -  Excursie la Pamukkale - terasele de calcar - 40 euro / pers, Vizita Efes - Casa Fecioarei Maria - 20 euro / pers, Excursie optionala in vechiul sat grecesc - Sirince - 20 euro / pers ; bilete ferry-boat Canakkale 10 euro/ persoana dus- intors se achita la autocar, gratuitate copil pana in 6 ani la ferryboat Canakkale. 
-orice alt serviciu care nu este mentionat.

Avans minim la inscriere: 200 euro / pers in termen de 7 zile calendaristice de la efectuare rezervare. Diferenta se achita cel tarziu pana la 05.12.2020.

Excursia trebuie achitata integral inainte de plecare

Supliment single: 180 euro/ pers. 


Grup minim: 25 persoane.

Tarife copii:
Copiii pana la 5 ani cazati cu doi adulti beneficiaza de gratuitate la cazare si loc in autocar, fara pat suplimentar, nu beneficiaza de mese, achita 160 euro.
Copiii cu varste 5 ani - 12 ani cazati cu doi adulti achita 70% din pret pachet (270 euro), beneficiaza de mese si loc in autocar, se asigura pat suplimentar .
Copiii cu varsta peste 12 ani sau copii insotiti de un singur adult achita pret intreg.


Acte necesare: 
-OBLIGATORIU pasaport valabil inca 6 luni de la intoarcerea in tara. 
-Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu insoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat sau hotarare de divort definitiva in care i-a fost incredintat minorul sau certificat de deces; in cazul in care copiii nu sunt insotiti de parinti, adultul care-i insoteste va prezenta cazier juridic. 
-Copiii sub 14 ani au nevoie de PASAPORT si NU pot parasi Romania in baza Certificatului de Nastere.

Nota: locurile in autocar se distribuie incepand cu a doua bancheta in ordinea achitarii avansului

Excursiile optionale se organizeaza pentru un minim de 25 de participanti.

OBSERVATII:
tarifele de intrare la obiectivele turistice se achita la fiecare in parte in moneda locala si se pot modifica de catre autoritatile locale independent de agentie;
clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile vizitate, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale;
camerele single se confirma doar de catre agentia de turism;
agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu;
distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup;
ghidul/ conducatorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului;
conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali;
agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;
efectuarea partiala sau integrala a oricarei sume prin intermediul bancar reprezinta acceptarea pe deplin a termenilor si conditiilor prevazute in contractul de prestarii servicii turistice (disponibil pe site);
pentru grupuri mai mici de 30 persoane, transportul se va realiza cu minibus sau midiautocar;
transbordarea se efectueaza pentru un minim de 8 persoane pentru fiecare localitate de transfer, pentru un nr.mai mic de persoane, tariful se recalculeaza;
prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.
Conditii pentru ANULARI, PENALIZARI, DESPAGUBIRI / RESPONSABILITATI :
a) 50% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face cu mai mult de 30 de zile calendaristice inainte de data plecarii
b) 100 % din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 30 zile inainte de plecare.
c) 100 % din pretul pachetului de servicii pentru neprezentarea la program indiferent de motivul invocat.
d) 100% din pretul pachetului de servicii in cazul achizitionarii pachetelor cu orice tip de reducere : 
Early Booking / Inscrieri timpurii / Litoralul pentru toti / Decada balneara/ Saptamana de refacere/ O saptamana la munte/ Last minute / Ultra Last minute / Oferte speciale/ Targ Turism / Seniori / Craciun / Revelion/Martisor / Fidelitate sau alte programe similare.
e) 100 % din pretul pachetului de servicii cand Calatorul nu poate pleca in calatorie pentru ca documentele personale necesare efectuarii calatoriei nu sunt complete sau nu sunt conforme cu cerintele normelor legale in vigoare, cand Calatorul  este  intors  de  la  granite  Romaniei  de  catre  politia  de  frontiera  din  motive  ce  nu  tin de Agentie sau Calatorul nu este acceptat de catre organele de frontiera din tara de destinatie (valabil pentru calatoriile in afara Romaniei).
f) 100% din pretul pachetului de servicii pentru in cazul in care plata pentru serviciile turistice interne a fost facuta partial sau integral cu vouchere de vacanta.
g) 100% pentru biletele de avion.
vezi mai multe

Camera Dubla
Transport Autocar Bucuresti - Kusadasi
Transport Autocar Kusadasi - Bucuresti
Rotunjire

vezi mai multe

Circuite cu autocarul din Bucuresti catre REVELION 2021 TURCIA - KUSADASI - ISTANBUL, Toate locatiile, Turcia

Lun Mar Mie Joi Vin Sam Dum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
verifica
28
29
30
31
Lun Mar Mie Joi Vin Sam Dum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
verifica
12
13
14
15
16
17
verifica
18
19
20
21
22
23
24
verifica
25
26
27
28
Lun Mar Mie Joi Vin Sam Dum
1
2
3
4
verifica
5
6
7
8
9
10
verifica
11
12
13
14
15
16
17
verifica
18
19
verifica
20
21
22
23
24
verifica
25
26
27
28
29
30
31
verifica
Lun Mar Mie Joi Vin Sam Dum
1
2
3
4
5
verifica
6
7
verifica
8
verifica
9
10
11
12
13
14
verifica
15
16
17
18
19
20
21
verifica
22
23
verifica
24
25
26
27
28
verifica
29
verifica
30
Lun Mar Mie Joi Vin Sam Dum
1
2
verifica
3
4
5
verifica
6
7
8
9
10
11
verifica
12
13
verifica
14
15
16
17
18
19
verifica
20
verifica
21
22
23
24
25
26
verifica
27
28
verifica
29
verifica
30
31
Lun Mar Mie Joi Vin Sam Dum
1
2
3
4
5
6
7
verifica
8
9
verifica
10
11
12
13
14
15
16
verifica
17
verifica
18
19
20
verifica
21
22
23
verifica
24
25
verifica
26
27
28
29
30
verifica
Lun Mar Mie Joi Vin Sam Dum
1
2
3
4
verifica
5
6
7
8
verifica
9
10
11
12
13
verifica
14
verifica
15
16
17
18
19
20
21
verifica
22
verifica
23
24
25
26
27
28
verifica
29
30
31
verifica
Lun Mar Mie Joi Vin Sam Dum
1
2
3
4
verifica
5
6
7
8
9
verifica
10
11
verifica
12
13
14
15
verifica
16
17
18
verifica
19
verifica
20
21
22
23
24
25
verifica
26
27
verifica
28
29
30
31
Lun Mar Mie Joi Vin Sam Dum
1
verifica
2
3
4
5
verifica
6
7
8
verifica
9
10
11
12
13
14
verifica
15
16
verifica
17
18
19
verifica
20
21
22
verifica
23
verifica
24
25
26
27
28
29
verifica
30
Lun Mar Mie Joi Vin Sam Dum
1
2
verifica
3
4
5
6
verifica
7
8
9
10
11
verifica
12
13
14
verifica
15
16
17
18
19
20
verifica
21
22
23
24
25
26
27
verifica
28
29
verifica
30
31
Lun Mar Mie Joi Vin Sam Dum
1
2
3
verifica
4
5
6
7
verifica
8
9
10
verifica
11
12
13
14
15
16
verifica
17
verifica
18
19
20
21
22
23
24
25
verifica
26
27
28
29
30
Lun Mar Mie Joi Vin Sam Dum
1
2
3
4
5
6
7
8
verifica
9
10
11
12
13
14
15
16
verifica
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31