EXCURSIE 2 ZILE SARBATOAREA TUBEROZELOR - CROAZIERA OLT

Toate Locatiile
de la
RON 560 00 RON
1 adult

Ziua 1

Plecare din Bucuresti la ora 06:00 (Piata Constitutiei, in fata Casei Poporului in parcarea mare) pe ruta Bucuresti – Pitesti – Rm Valcea – Medias – retur prin Ploiesti. Vom vizita: 
- Croaziera pe Olt. Vom face o plimbare pe raul Olt, pentru a admira frumusetea locului si de la firul apei. Imbarcarea se face de pe faleza din Caciulata, in apropierea Izvorului 1 sau de la debarcaderul aflat la Manastirea Cozia.
- Plimbare prin Sibiu – centrul vechi. Tur pietonal in  Sibiu: Piata Mare (vedere exterioara - Biserica Catolica, Primaria orasului, Muzeul Brukenthal), Piata Mica (Podul Minciunilor, Turnul Sfatului, Casa Luxemburg), Piata Huet (vedere exterioara - Biserica Evanghelica si Scoala Samuel von Brukenthal), aleea pietonala Nicolae Balcescu.
- Cetatea Slimnic a fost ridicata pe drumul dintre Sibiu si Medias. Aceasta era un amplu ansamblu de arhitectura militara prevazut cu turnuri de aparare. In interiorul cetatii se afla si o mica capela gotica. Cazare + cina la hotel/pensiune in zona Medias – Sighisoara.

Ziua 2
Mic dejun. 
 - Vom lua parte la Sarbatoarea Tuberozelor din comuna Hoghilag. Tuberoza este originara din Mexic si a inceput sa se cultive pentru prima data in Romania, la Hoghilag, inca din anul 1963. Florile au fost aduse aici de catre sasi iar astazi peste 20 de familii din sat duc traditia mai departe cultivand in gradinile proprii aceste minunate flori. Vom putea admira aceste frumoase si parfumate flori in gradinile satenilor din Hoghilag. 
 - Vizita in Centrul istoric al orasului Sighisoara, singurul centru locuit din tara noastra care este inscris pe lista Patrimoniului UNESCO. Vom lua parte la un tur pietonal (vedere exterioara): Turnul cu Ceas (cladirea simbol a Sighisoarei, azi gazduind Muzeul de Istorie), Biserica Manastirii, Biserica romano-catolica, Casa Vlad Dracul, Casa cu Cerb, Casa Venetiana, Strada Scolii, Scara Scolarilor, Biserica din Deal, cele 9 turnuri si 2 bastioane ramase in picioare pana in zilele noastre. Plecare catre Bucuresti, sosire in jurul orei 21:30, in functie de trafic.

Pretul include: 
- transport cu autocar clasificat; 
- cazare 1 noapte la hotel/pensiune de 2-3* in zona Medias/Sighisoara + mic dejun + cina;
- ghid de turism atestat.

Pretul nu include: 
- cheltuieli personale;
- intrarile la obiectivele turistice, Croaziera pe Olt – 30 lei / pers;
- ghizi locali;
- taxa de oras pentru fiecare cazare unde aceasta este solicitata, se va achita cash de catre turisti la receptie; 
- orice alt serviciu care nu este mentionat;
- alte costuri neprecizate la rubrica pretul include.

Supliment single: 150 lei / pers. 

Avans 30% in termen de 7 zile din momentul efectuarii rezervarii. Diferenta cu 15 zile inainte de plecare.

Modalitati de plata: cash in agentiile bancare sau prin transfer bancar (internet banking). Excursia trebuie achitata integral inainte de plecare. 

Tarife copii:
Copiii pana la 5 ani cazati cu doi adulti beneficiaza de gratuitate la cazare si loc in autocar, fara pat suplimentar, nu beneficiaza de mese, achita 65% din pret pachet (290 lei).
Copiii cu varste 5 ani – 12 ani cazati cu doi adulti achita 85 % din pret pachet (380 lei), beneficiaza de mese si loc in autocar, se asigura pat suplimentar.
Copiii cu varsta peste 12 ani sau copiii insotiti de un singur adult achita pret intreg.

Grup minim: 25 persoane.

Acte necesare: cartea de identitate valabila.

NOTA: Locurile in autocar se distribuie incepand cu a doua bancheta in ordinea achitarii avansului.

OBSERVATII generale:

1) tarifele de intrare la obiectivele turistice se achita la fiecare in parte in moneda locala si se pot modifica de catre autoritatile locale independent de agentie;
2) camerele single se confirma doar de catre agentie; persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste partener vor achita suplimentul de camera single cel tarziu cu 2 zile inainte de plecare;
3) clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile vizitate, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale;
4) agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu;
5) daca pentru pentru efectuarea calatoriei este necesara indeplinirea de catre Calator a unor formalitati suplimentare (de exemplu, calatoria impreuna cu minori, situatia in care numele calatorului este schimbat ca urmare a casatoriei/desfacerii ei etc.), acesta are obligatia de a indeplini toate cerintele legale. Pentru o informare optima, agentia recomanda si consultarea site -ului www.politiadefrontiera.ro si a site-ului Ministerului Afacerilor Externe a Romaniei: http://www.mae.ro, pentru informatii complete privind Regimul de calatorie in strainatate, cat si in ceea ce priveste conditiile de calatorie/intrare pe teritoriul tarii/tarilor de destinatie. 
6) daca tara de destinatie impune obligativitatea efectuarii unor teste PCR pentru virusuri (SARS COV 2, sau alt tip de virus) sau obligativitatea de vaccinare, acestea din urma cad in responsabilitatea turistului si nu obliga agentia de turism la vreo despagubire sau anulare gratuita a rezervarii. 
7) distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup;
8) ghidul/ conducatorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului;
9) conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali;
10) agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;
11) este obligatorie respectarea instructiunilor ghidului insotitor si intervalele orare date de acesta; este obligatorie respectarea masurilor de pandemie in vigoare;
12) efectuarea partiala sau integrala a oricarei sume prin intermediul bancar reprezinta acceptarea pe deplin a termenilor si conditiilor prevazute in contractul de prestarii servicii turistice (disponibil pe site);
13) transportul se va realiza cu microbuz, minibus, midiautocar, autocar in functie de numarul de turisti participanti la program;
14) transbordarea se efectueaza pentru un minim de 8 persoane pentru fiecare localitate de transfer; pentru un numar mai mic de persoane, transbordarea se efectueaza in conditii speciale comunicate de agentie (tarif si durata)
15) prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Conditii pentru ANULARI, PENALIZARI:
a) 30% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face cu mai mult de 30 de zile calendaristice inainte de data plecarii. 
b) 70% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face in intervalul 30 zile - 16 zile inainte de plecare.
c) 100% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 15 zile inainte de plecare.
d) 100% din pretul pachetului de servicii pentru neprezentarea la program indiferent de motivul invocat.
e) 100% din pretul pachetului de servicii in cazul achizitionarii pachetelor cu orice tip de reducere: Early Booking/ Inscrieri timpurii/ Litoralul pentru toti/ Decada balneara/ Saptamana de refacere/ O saptamana la munte/ Last minute/ Ultra Last minute/ Oferte speciale/ Targ Turism/ Seniori/ Craciun/ Revelion/ Martisor/ Fidelitate sau alte programe similare.
f) 100% din pretul pachetului de servicii cand calatorul nu poate pleca in calatorie pentru ca documentele personale necesare efectuarii calatoriei nu sunt complete sau nu sunt conforme cu cerintele normelor legale in vigoare, cand calatorul este intors de la granitele Romaniei de catre politia de frontiera din motive ce nu tin de agentie sau calatorul nu este acceptat de catre organele de frontiera din tara de destinatie (valabil pentru calatoriile inafara Romaniei).
g) 100% din pretul pachetului de servicii pentru in cazul in care plata pentru serviciile turistice interne a fost facuta partial sau integral cu vouchere de vacanta.
h) 100% pentru biletele de avion.


Nota: In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un VOUCHER emis de CISTOUR (considerat anexa la contractul de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, pentru intreaga suma achitata). Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni de la emitere, integral la efectuarea uneia sau mai multor rezervari pentru orice pachete CISTOUR Agency in calitate de organizator. In cazul utilizarii VOUCHER-ului pentru mai multe pachete turistice, acestea trebuie comunicate simultan.

vezi mai multe

Camera Dubla
Transport Autocar Bucuresti - Medias
Transport Autocar Medias - Bucuresti

vezi mai multe

Circuite cu autocarul din Bucuresti catre EXCURSIE 2 ZILE SARBATOAREA TUBEROZELOR - CROAZIERA OLT, Toate locatiile, Romania

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta