REVELION 2022 APUSENI - STANA DE VALE - ORADEA

Toate Locatiile, Romania
de la
RON 1400 00 RON
1 adult
Ziua 1
(30.12.2021): Plecare ora 06:00, de la Baza Dealuli Miropoliei, pe ruta: Bucuresti - Pitesti - Rm Valcea - Deva  - Stana de Vale. Pe traseu vom vizita:
- Cetatea Devei este una dintre cele mai importante fortificatii medievale din Transilvania. Datand de la mijlocul secolului al XIII-lea, bastionul se afla pe un con vulcanic, inalt de 378 metri. Fiind si una dintre cele mai importante atractii turistice din tara noastra, monumentul a fost recent renovat, devenind astfel un punct important pe lista oricarui turist pasionat de frumusetile Romaniei.
Cazare + cina traditionala la Hotel 3* in statiunea STANA DE VALE (Apuseni)Ziua 2
(31.12.2021): Mic dejun. In ultima zi a anului vizitam:        - Muzeul La Flutur, Chiscau, este intemeiat de catre Aurel Flutur iar cel mai impresionant exponat este o locomobila ce dateaza din 1910, care este inca functionabila.Principalele categorii de obiecte sunt: ceramica, utilaje, constructii, ateliere, port popular si obiecte de uz gospodaresc.
         - Pestera Ursilor - Este formata din 4 galerii principale: Galeria Oaselor, Galeria Emil Racovita, Galeria Lumanarilor si Galeria Stiintifica. A fost descoperita in 1975, cu ocazia unei dinamitari executate la cariera de marmura din zona.
         - Timp liber pentru plimbare individuala in statiunea Stana de Vale (domeniul Schiabil Stana de Vale).
Cazare + cina Revelion cu muzica ambientala Hotel 3* in statiunea STANA DE VALE (Apuseni)
La multi ani 2022 ! 
Ziua 3
(01.01.2022):  Mic dejun. Incepem anul cu vizitare singurul oras din Romania care face parte din reteaua internationala a oraselor Art Nouveau, Oradea. 
Tur pietonal pornind din Piata Unirii - Sinagoga Neologa Zion (a 3-a sinagoga ca marime din Europa) - Bazilica Romano - Catolica care este considerata printre cele mai frumoase din Europa - Palatul Vulturul Negru - Biserica cu Luna (unica in Europa) - Cetatea Oradea (gazda primului observator astronomic european si a meridianul zero vreme de 200 de ani).
Cazare + cina festiva (muzica ambientala) la  Hotel 3* in statiunea STANA DE VALE (Apuseni).Ziua 4
(02.01.2022): Mic dejun. In drumul catre casa vom face oprire la Castelul Hunedoarei, numit si Castelul Corvinilor sau al Huniazilor, este cetatea medievala a Hunedoarei, unul din cele mai importante monumente de arhitectura gotica din Romania. Este considerat unul dintre cele mai frumoase castele din lume, fiind situat in top 10 destinatii de basm din Europa. Castelul a fost ridicat in secolul al XV-lea de Ioan de Hunedoara. Aici se afla si Muzeul de Arheologie si Istorie si Expozitie de tortura - cel mai bine reprezentata din Europa.
Plecare catre casa. Sosire in functie de conditii meteo si trafic.
TRANSPORT AUTOCAR + CAZARE HOTEL + MIC DEJUN + CINA  + GHID DE TURISM

Statiunea Stana de Vale este localizata in judetul Bihor la o altitudine de 1102 m si la o distanta de aproximativ 70 km de Municipiul Oradea. Datorita apelor oligominerale, feruginoase si bioclimatului tonic, statiunea atrage anual mii de turisti ce opteaza pentru tratarea afectiunilor endocrine si respiratorii. Pe timpul verii se poate vizita Cascada Izvorul Minunilor, Cascada Iadolina, Pestera Ursilor si Pestera Meziad. In Stana de Vale se pot practica si sporturi de iarna, statiunea beneficiind de partie de schi si sanius, cu o lungime de 800 m, dotata cu instalatie de urcare pe cablu.

Plecari Bucuresti, Rm Valcea, Pitesti, Targoviste, Ploiesti

Pretul include:- Transport cu autocar clasificat pentru transport intern si international,
- 3 nopti cazare la Hotel 3* in statiunea Stana de Vale + mic dejun + cina traditionala pe 30.12.2021 + cina de Revelion cu muzica ambientala pe 31.12.2021 + cina festiva (muzica ambientala) pe 01.01.2022:
- Ghid de turism atestat.  

Pretul nu include:
- intrarile la obiectivele turistice (acestea au caracter orientativ) - Telecabina Cetatea Devei - 20 lei/pers, Castelul Corvinilor: 30 lei / pers, Camera de tortura: 10 lei / pers, Muzeul de Arheologie: 10 lei / pers; Pestera Ursilor - 35 lei/pers;
- orice alt serviciu care nu este mentionat la rubrica pretul include,
- taxa de oras.

Avans 50% in termen de 7 zile din momentul efectuarii rezervarii. Diferenta pana la data de 10.12.2021. 

Modalitati de plata: cash in agentia de turism, prin transfer bancar (internet banking) la casieriile BANCA TRANSILVANIA sau cu cardul pe site. Excursia trebuie achitata integral inainte de plecare

Supliment single: 500 lei/pers.

Tarife copii:
Copiii pana la 5 ani cazati cu doi adulti beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar, nu beneficiaza de mese, achita loc in autocar 620 lei.
Copiii cu varste 5 ani - 12 ani cazati cu doi adulti achita 1085 lei, beneficiaza de mese si loc in autocar, se asigura pat suplimentar.
Copiii cu varsta peste 12 ani sau copii insotiti de un singur adult achita pret intreg.

Grup minim: 25 persoane.
Acte necesare: cartea de identitate
NOTA: Locurile in autocar se distribuie incepand cu a doua bancheta in ordinea achitarii avansului.

OBSERVATII GENERALE:

1) tarifele de intrare la obiectivele turistice se achita la fiecare in parte in moneda locala si se pot modifica de catre autoritatile locale independent de agentie;
2) camerele single se confirma doar de catre agentie;
3) clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile vizitate, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale;
4) agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu;
5) daca pentru pentru efectuarea calatoriei este necesara indeplinirea de catre Calator a unor formalitati suplimentare (de exemplu, calatoria impreuna cu minori, situatia in care numele calatorului este schimbat ca urmare a casatoriei/desfacerii ei etc.), acesta are obligatia de a indeplini toate cerintele legale. Pentru o informare optima, agentia recomanda si consultarea site -ului www.politiadefrontiera.ro si a site-ului Ministerului Afacerilor Externe a Romaniei: http://www.mae.ro, pentru informatii complete privind Regimul de calatorie in strainatate, cat si in ceea ce priveste conditiile de calatorie/intrare pe teritoriul tarii/tarilor de destinatie. 
6) daca tara de destinatie impune obligativitatea efectuarii unor teste PCR pentru virusuri (SARS COV 2, sau alt tip de virus) sau obligativitatea de vaccinare, acestea din urma cad in responsabilitatea turistului si nu obliga agentia de turism la vreo despagubire sau anulare gratuita a rezervarii. 
7) distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup;
8) ghidul/ conducatorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului;
9) conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali;
10) agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;
11) este obligatorie respectarea instructiunilor ghidului insotitor si intervalele orare date de acesta;
este obligatorie respectarea masurilor de pandemie in vigoare;
12) efectuarea partiala sau integrala a oricarei sume prin intermediul bancar reprezinta acceptarea pe deplin a termenilor si conditiilor prevazute in contractul de prestarii servicii turistice (disponibil pe site);
13) pentru grupuri mai mici de 30 persoane, transportul se va realiza cu microbuz, minibus, midiautocar;
14) transbordarea se efectueaza pentru un minim de 8 persoane pentru fiecare localitate de transfer; pentru un numar mai mic de persoane , transbordarea se efectueaza in conditii speciale comunicate de agentie (tarif si durata)
15) prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Conditii pentru ANULARI, PENALIZARI:
a)30% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face cu mai mult de 30 de zile calendaristice inainte de data plecarii. 
b)70% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face in intervalul 30 zile - 16 zile inainte de plecare.
c)100% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 15 zile inainte de plecare.
d)100% din pretul pachetului de servicii pentru neprezentarea la program indiferent de motivul invocat.
e)100% din pretul pachetului de servicii in cazul achizitionarii pachetelor cu orice tip de reducere: Early Booking/ Inscrieri timpurii/ Litoralul pentru toti/ Decada balneara/ Saptamana de refacere/ O saptamana la munte/ Last minute/ Ultra Last minute/ Oferte speciale/ Targ Turism/ Seniori/ Craciun/ Revelion/ Martisor/ Fidelitate sau alte programe similare.
f)100% din pretul pachetului de servicii cand calatorul nu poate pleca in calatorie pentru ca documentele personale necesare efectuarii calatoriei nu sunt complete sau nu sunt conforme cu cerintele normelor legale in vigoare, cand calatorul este intors de la granitele Romaniei de catre politia de frontiera din motive ce nu tin de agentie sau calatorul nu este acceptat de catre organele de frontiera din tara de destinatie (valabil pentru calatoriile inafara Romaniei).
g)100% din pretul pachetului de servicii pentru in cazul in care plata pentru serviciile turistice interne a fost facuta partial sau integral cu vouchere de vacanta.
h)100% pentru biletele de avion.

Nota: In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un VOUCHER emis de CISTOUR (considerat anexa la contractul de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, pentru intreaga suma achitata). Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni de la emitere, integral la efectuarea uneia sau mai multor rezervari pentru orice pachete CISTOUR Agency in calitate de organizator. In cazul utilizarii VOUCHER-ului pentru mai multe pachete turistice, acestea trebuie comunicate simultan.
vezi mai multe

Camera Dubla
Transport Autocar Bucuresti - Stana de Vale
Transport Autocar Stana de Vale - Bucuresti

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare

Solicita oferta