TRANSPORT BULGARIA REVELION 2024

Plecari in perioada 29.12.2023 - 02.01.2024

 Transfer pana la Hotel in limita accesului cu

microbuz / minibus / autocar

 Bilete autocar - alege destinatia si datele de plecare

 

PLECARI AUTOCAR Litoral Bulgaria: plecare ora 06:00 din Bucuresti, retur ora 14:00 din Statiune Litoral Bulgaria catre Bucuresti.

 

Program Transport Bulgaria Revelion 2024 – litoral zona NORD plecari in data de 29.12.2023 si 30.12.2023 // Retur 02.01.2024  : VARNA, SF CONSTANTIN SI ELENA, NISIPURILE DE AUR, KRANEVO, ALBENA, BALCIK

Program Transport Bulgaria Revelion 2024 – Munte plecare in data de 29.12.2023 // Retur 02.01.2024 : BANSKO

Plecare zilnic ora 06:00 din (Piata Constitutiei, in fata Casei Poporului, parcarea mare), prezentare la imbarcare cu 30 minute inainte de ora plecarii) pe traseul Giurgiu - Ruse  - statiune Bulgaria.  

 

Informatii generale CHARTER Bulgaria Summer 2023 :

- Traseul se efectueaza pentru toti pasagerii pena la Varna de unde in functie de numarul de turisti catre fiecare dintre destinatiile Statiuni Nord - Statiuni Sud se va continua deplasarea fie cu auto cu care s- a plecat din tara, fie cu mijloacele de transport puse la dispozitie de partenerul local.

- Transportul se efectueaza pana si de la Hotel in limita accesului mijlocul de transport cu care se efectueaza cursa (microbuz, minibus, autocar). 

- Orice rezervare efectuata trebuie insotita de nume unitate de cazare si telefon contact turistilor (numar valabil in tara si in afara). 

- Orele de preluare / punctele de imbarcare la retur sunt orientative, turistii sunt obligati sa se prezinte la locul de preluare cu 15 - 30 minute inainte de ora de plecare. Agentia va informa in scris pasagerii prin sms la dus si la retur cu 24 ore inainte de plecare cu privire la nr auto, telefon de contact echipaj auto, ora si loc imbarcare. Agentia nu poate fi considerata responsabila pentru neprezentarea la imbarcare a calatorilor.

- Agentia organizatoare nu raspunde de intarzierile inregistrate in timpul derularii transportului din motive care nu i sunt imputabile (conditii meteorologice, formalitati vamale, etc).

 

 Ora Tur  - 06:00

Bucuresti - Zona Litoral

Ora Retur - 21:00

11:30

Varna

15:00

12:00

Zona Nord - Sf Constantin si Elena

14:50

12:30

Zona Nord - Nisipurile de Aur

14:30

12:40

Zona Nord - Kranevo

14:10

12:50

Zona Nord - Albena

14:00

13:10

Zona Nord - Balcik

13:30

 

Ora Tur  - 06:00

Bucuresti - Zona Munte

Ora Retur - 23:00

16:00

Bansko

14:00

 

Statiuni Litoral Zona de NORD : VARNA, SF CONSTANTIN SI ELENA, NISIPURILE DE AUR, KRANEVO, ALBENA, BALCIK 

 

Tarife pentru plecare din BUCURESTI (adult / copil):

-  adult dus intors 45 euro / pers (TARIF DE VANZARE) 

-  copil 3 - 12 ani dus intors 45 euro / pers (TARIF DE VANZARE) 

-  adult si copil peste 12 ani un singur sens (one- way) 45 euro / pers (TARIF DE VANZARE) 

-  copiii sub 3 ani fara loc in autocar (tinuti in brate) dus - intors sau one - way (TARIF DE VANZARE) - Gratuit

 

Statiuni Zona de Munte : Bansko

 

Tarife pentru plecare din BUCURESTI (adult / copil):

-  adult dus intors 90 euro / pers (TARIF DE VANZARE) 

-  copil 3 - 12 ani dus intors 90 euro / pers (TARIF DE VANZARE) 

-  adult si copil peste 12 ani un singur sens (one- way) 90 euro / pers (TARIF DE VANZARE) 

-  copiii sub 3 ani fara loc in autocar (tinuti in brate) dus - intors sau one - way (TARIF DE VANZARE) - Gratuit

 

Pretul include: transport dus-intors cu microbuz, minibus, autocar in functie de numarul de turisti.

 

Pretul NU include: Cheltuieli personale, excursiile optionale, taxa de statiune (se achita obligatoriu la receptie, la check-in) orice alt serviciu care nu este mentionat la rubrica pretul include.

 

Suplimente : 

locuri preferentiale autocar (primele 3 banchete) :

  • 20 euro/ pers / loc - rand 1 - locurile 1, 2 (doar doua locuri se pot vinde pe primul rand)
  • 15 euro/ pers / loc - rand 2 - locurile 5,6,7,8 (doar patru locuri se pot vinde pe primul rand)
  • 10 euro/ pers / loc - rand 3 - locurile 9,10,11,12 (doar patru locuri se pot vinde pe primul rand) 

Copiii cu varsta până în 14 ani pot ocupa locuri in autocar incepand cu randul 2 (VALABIL PENTRU TOATE CURSELE)

 

Conditii de plata: integral in termen de 3 zile de la inscriere. Toate pachetele achizitonate (bilet, transfer) trebuie achitate integral cel tarziu cu 5 zile inainte de plecare. Modificarea de nume se efectuaza gratuit daca este anuntata cel tarziu cu 5 zile inainte de plecare. Modificarea de perioada este permisa doar daca se anunta cu cel tarziu 14 zile inainte de plecare.

 

Conditii de anularepenalizari:

a) 30% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face cu mai mult de 30 de zile calendaristice inainte de data plecarii.

b) 70% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face in intervalul 30 zile - 16 zile inainte de plecare.

c) 100% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 15 zile inainte de plecare.

d) 100% din pretul pachetului de servicii pentru neprezentarea la program indiferent de motivul invocat.

e) 100% din pretul pachetului de servicii in cazul achizitionarii pachetelor cu orice tip de reducere: Early Booking/ Inscrieri timpurii/ Litoralul pentru toti/ Decada balneara/ Saptamana de refacere/ O saptamana la munte/ Last minute/ Ultra Last minute/ Oferte speciale/ Targ Turism/ Seniori/ Craciun/ Revelion/ Martisor/ Fidelitate sau alte programe similare.

f) 100% din pretul pachetului de servicii cand calatorul nu poate pleca in calatorie pentru ca documentele personale necesare efectuarii calatoriei nu sunt complete sau nu sunt conforme cu cerintele normelor legale in vigoare, cand calatorul este intors de la granitele Romaniei de catre politia de frontiera din motive ce nu tin de agentie sau calatorul nu este acceptat de catre organele de frontiera din tara de destinatie (valabil pentru calatoriile inafara Romaniei).

g) 100% din pretul pachetului de servicii pentru in cazul in care plata pentru serviciile turistice interne a fost facuta partial sau integral cu vouchere de vacanta. 

h) 100% pentru biletele de avion, bilete autocar.

 

Acte necesare: Carte de identitate sau pasaport valabil in termen de valabiliate. Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu insoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat sau hotarare de divort definitiva in care i-a fost incredintat minorul sau certificat de deces; in cazul in care copiii nu sunt insotiti de parinti, adultul care-i insoteste va prezenta cazier juridic. Copiii sub 14 ani au nevoie de PASAPORT si NU pot parasi Romania in baza Certificatului de Nastere

 

Nota: locurile in autocar se distribuie incepand cu a patra bancheta in ordinea achitarii avansului. La retur este posibil ca locurile in autocar sa fie diferite fata de cele  ocupate la dus, deoarce pot exista si rezervari pentru sejururi 14 nopti sau mijlocul de transport alocat sa nu fie acelasi (cu exceptia locurilor preferentiale cu taxa suplimentara).

 

Nota: In functie de numarul de turisti inscrisi pe destinatia Bulgaria, de la Varna se poate efectua transfer catre destinatie (statiuni zona Nord si zona Sud) cu microbuz/ minibus. Durata transferurilor poate fi pana la maxim 1 ora. 

 

Imbarcare GRATUITA din tara :

 

Ruta

Loc imbarcare

Giurgiu - retur

Rompetrol vis – a vis de Kaufland

 

Transbordari CONTRA COST din tara : 

 

Ruta

Loc imbarcare

Tarif / persoana / dus - intors

Brasov  - Bucuresti - retur

Benzinaria OMV Calea Bucuresti

50,00 €

Campina  - Bucuresti - retur

Benzinarie OMV

40,00 €

Campulung  - Bucuresti - retur

Autogara Campulung

50,00 €

Comarnic  - Bucuresti - retur

Peco Rompetrol

45,00 €

Mioveni  - Bucuresti - retur

Catedrala Sf Petru si Pavel

45,00 €

Pitesti  - Bucuresti - retur

Petrom Podul Viilor

40,00 €

Ploiesti  - Bucuresti - retur

Benzinaria Petrom Metro

35,00 €

Rm Valcea  - Bucuresti - retur

Gara

50,00 €

Sinaia  - Bucuresti - retur

Gara

45,00 €

Targoviste  - Bucuresti - retur

Hotel Valahia

35,00 €

 

Transferurile din tara se efectueaza cu autoturismul, microbuzul, minibus sau autocar in functie de marimea grupului, cu auto proprii sau cu parteneri locali care efectueaza curse regulate. Ora de transfer se va comunica in functie de localitatile de preluare si se vor grupa toti pasagerii pe traseul respectiv catre Bucuresti / sau localitate de destinatie (in cazul  efectuarii  transbordarii pentru mai multe curse, durata asteptarii masinilor de transfer poate fi de maxim 2 ore). Pentru imbarcarea din tara , transferul se achita si se confirma cu cel tarziu 5 zile inainte de plecare. Tarifele sunt per persoana dus- intors, iar in cazul in care transferul se efectueaza doar pe un sens, se va achita tariful corespundator rutei.    

 

CONDITII GENERALE DE TRANSPORT Bulgaria:

 

Obligatii turist:

* Turistul are obligatia sa respecte Conditiile Generale de Transport conform cu Legea Transporturilor in vigoare in Romania, dar si a celorlalte state prin care calatoreste.

* Turistul are obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare conform informarii primate prin sms din partea agentiei, nr. tel: 0746.286.120 sau email office@cistour.ro Prezentarea la locul de imbarcare se va face cu 30 de minute inainte de ora plecarii.

* Daca pentru pentru efectuarea calatoriei este necesara indeplinirea de catre Calator a unor formalitati suplimentare (de exemplu, calatoria impreuna cu minori, situatia in care numele calatorului este schimbat ca urmare a casatoriei/desfacerii ei etc.), acesta are obligatia de a indeplini toate cerintele legale. Pentru o informare optima, agentia recomanda si consultarea site -ului www.politiadefrontiera.ro si a site-ului Ministerului Afacerilor Externe a Romaniei: http://www.mae.ro, pentru informatii complete privind Regimul de calatorie in strainatate, cat si in ceea ce priveste conditiile de calatorie/intrare pe teritoriul tarii/tarilor de destinatie. 

* Daca tara de destinatie impune obligativitatea efectuarii unor teste PCR pentru virusuri (SARS COV 2, sau alt tip de virus) sau obligativitatea de vaccinare, acestea din urma cad in responsabilitatea turistului si nu obliga agentia de turism/ transportator la vreo despagubire sau anulare gratuita a rezervarii. 

* Este obligatorie respectarea instructiunilor conducatorilor auto si intervalele orare comunicate de acestia.
* Agenția de turism organizatoare/ Transportatorul nu isi asuma nicio responsabilitate in cazul in care un turist nu respecta prevederile mai sus mentionate.

 

Bagaje:

* Agentia nu este raspunzatoare pentru deteriorarea, pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente.

* Nu este permis transportul animalelor.

* Este strict interzis, transportul în bagaje de: droguri, substante explozive sau toxice, arme, munitie, tuburi de oxigen sau gaz, butelii sau orice alte substante caustice periculoase, precum si alte obiecte si substante prin care se incalca legile in vigoare pe teritoriul Romaniei sau al altor state.

 

Calatorie:

* Copiii sunt acceptati la bordul autocarelor numai supravegheati de catre parinti sau insotitori.

* Folosirea aparatelor personale de radio, tableta, ipod-uri sau CD player este permisa numai in conditiile in care volumul sunetului acestora nu deranjeaza ceilalti pasageri.

* Este interzis pasagerilor: deteriorarea sau murdarirea autocarului, consumul de bauturi alcoolice si a alimentelor in interiorul autocarului, obstructionarea in orice fel a conducatorului auto sau a celorlalte persoane din echipaj.  Pasagerii se obliga sa achite catre societatea de transport contravaloarea oricaror distrugeri aduse mijloacelor de transport.

* Ne rezervam dreptul de a debarca pasagerii in stare de ebrietate si pasagerii care afecteaza ordinea si siguranta celorlalti pasageri sau a conducatorilor auto, ori incalca prezentele conditii, fara rambursarea costurilor de transport.

* Pe toata durata traseului se vor face popasuri din aproximativ 3 in 3 ore. Pentru buna desfasurare a programului, turistii sunt rugati sa respecte cu strictete timpul de pauza anuntat inainte de oprire, de catre personalul insotitor.

In cazul in care apar intarzieri de orar cauzate de trafic, conditii meteo si formalitati vamale, Organizatorul nu raspunde pentru eventualele pierderi suferite de pasager ca urmare a acestor decalari, orarele fiind informative.

 

Asigurari:

* Transportatorul asigura pasagerii pentru toate vatamarile corporale rezultate din deplasarea vehiculului si din prezenta lor in vehicul. Asigurarea nu acopera vatamarile corporale generate din vina pasagerului sau a bagajelor transportate.

 

NOTA! Efectuarea platii de catre turist implica automat acceptarea Conditiilor Generale de Transport cu Autocarul. Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Solicita oferta