TRANSPORT AUTOCAR CHARTER GRECIA 2023

Plecari o data pe luna (in ziua de VINERI) in perioada 21 mai 2023 – 30 septembrie 2023

-  VOLOS - NEA ANCHIALOS - 

Plecari cu autocarul o data pe luna in ziua de VINERI, ora 22:00 din Bucuresti (Piata Constitutiei, in fata Casei Poporului, parcarea mare), intrare la cazare SAMBATA in VOLOS – NEA ANCHIALOS.

CISTOUR AGENCY va pune la dispozitie transport cu autocarul atat pe rute interne cat si internationale. 

 

PLECARI AUTOCAR in ziua de VINERI: 15.09

 

Tur: 22:00

 

Orele de retur sunt
orientative in functie de
traseu si conditii vamale

Bucuresti

Retur: 03:00


Orele de retur sunt orientative in functie de traseu si conditii vamale

23:00

Giurgiu

02:00

12:30

Nea Ankhialos

12:30

13:30

Volos

12:00

Program CHARTER – VOLOS – NEA ANCHIALOS Summer 2023: 

 

Ziua 1 - Plecare (ziua de VINERI) ora 22:00 din Bucuresti (Piata Constitutiei, in fata Casei Poporului, parcarea mare, prezentare la imbarcare cu 30 minute inainte de ora plecarii) pe traseul Giurgiu - Ruse – Kulata - Promachonas – Salonic – Nea Anchialos (Traseu de noapte, sosire in NEA ANCHIALOS - VOLOS in ziua de SAMBATA – check in cazare dupa ora 14:00)

Ziua 2 - 8 - Plaja si programe optionale (Excursie la Meteora, MOCANITA Moutzouris - MILLIES - KALA NERA, Croaziera Skiathos, TURUL NORDULUI EVIEI si Biserica Sf Ioan Rusul Facatorul de minuni , Atena, oras POTARIA - MAKRYNITSA - oras VOLOS, Seara Greceasca)
Ziua 9- Eliberarea camerelor (in jurul orei 09:00). Plecare din Nea Anchialos. Ora exacta este comunicata saptamanal de reprezentantul local. Continuarea drumului spre Romania. Traseu de noapte.
Ziua 10 - Sosirea in Bucuresti in functie de trafic si conditii vamale.

 

Pretul include: transport dus-intors autocar clasificat international (scaune rabatabile, aer conditionat, DVD, etc)

Pretul NU include: Cheltuieli personale, excursiile optionale, taxa de statiune (se achita obligatoriu la receptie, la check-in) orice alt serviciu care nu este mentionat la rubrica pretul include.

 

Tarife pentru plecare din BUCURESTI (adult / copil):

Ø  Transport Autocar din Bucuresti – VOLOS – NEA ANCHIALOS  - RETUR - 100 euro / pers (TARIF DE VANZARE)

 

Suplimente : 

locuri preferentiale autocar (primele 3 banchete) :

  • 20 euro/ pers / loc - rand 1 - locurile 1, 2 (doar doua locuri se pot vinde pe primul rand)
  • 15 euro/ pers / loc - rand 2 - locurile 5,6,7,8 (doar patru locuri se pot vinde pe al doilea rand)
  • 10 euro/ pers / loc - rand 3 - locurile 9,10,11,12 (doar patru locuri se pot vinde pe al treilea rand)

Copiii cu varsta până în 14 ani pot ocupa locuri in autocar incepand cu randul 2 (VALABIL PENTRU TOATE CURSELE)

 

Conditii de plata : integral in termen de 3 zile de la inscriere. Toate pachetele achizitonate (bilet, transfer) trebuie achitate integral cel tarziu cu 5 zile inainte de plecare. Modificarea de nume se efectuaza gratuit daca este anuntata cel tarziu cu 5 zile inainte de plecare. Modificarea de perioada este permisa doar daca se anunta cu cel tarziu 14 zile inainte de plecare.

 

Conditii de anulare, penalizari:

a)     30% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face cu mai mult de 30 de zile calendaristice inainte de data plecarii.

b)     70% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face in intervalul 30 zile - 16 zile inainte de plecare.

c)    100% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 15 zile inainte de plecare.

d)     100% din pretul pachetului de servicii pentru neprezentarea la program indiferent de motivul invocat.

e)  100% din pretul pachetului de servicii in cazul achizitionarii pachetelor cu orice tip de reducere: Early Booking/ Inscrieri timpurii/ Litoralul pentru toti/ Decada balneara/ Saptamana de refacere/ O saptamana la munte/ Last minute/ Ultra Last minute/ Oferte speciale/ Targ Turism/ Seniori/ Craciun/ Revelion/ Martisor/ Fidelitate sau alte programe similare.

f)   100% din pretul pachetului de servicii cand calatorul nu poate pleca in calatorie pentru ca documentele personale necesare efectuarii calatoriei nu sunt complete sau nu sunt conforme cu cerintele normelor legale in vigoare, cand calatorul este intors de la granitele Romaniei de catre politia de frontiera din motive ce nu tin de agentie sau calatorul nu este acceptat de catre organele de frontiera din tara de destinatie (valabil pentru calatoriile inafara Romaniei).

g)   100% din pretul pachetului de servicii pentru in cazul in care plata pentru serviciile turistice interne a fost facuta partial sau integral cu vouchere de vacanta. 

h)     100% pentru biletele de avion, bilete autocar.

 

Acte necesare: Carte de identitate sau pasaport valabil inca 6 luni de la intoarcerea in tara. Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu insoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat sau hotarare de divort definitiva in care i-a fost incredintat minorul sau certificat de deces; in cazul in care copiii nu sunt insotiti de parinti, adultul care-i insoteste va prezenta cazier juridic. Copiii sub 14 ani au nevoie de PASAPORT si NU pot parasi Romania in baza Certificatului de Nastere

 

Nota: locurile in autocar se distribuie incepand cu a patra bancheta in ordinea achitarii avansului. La retur este posibil ca locurile in autocar sa fie diferite fata de cele  ocupate la dus, deoarce pot exista si rezervari pentru sejururi 14 nopti sau mijlocul de transport alocat sa nu fie acelasi (cu exceptia locurilor preferentiale cu taxa suplimentara). 

 

Nota: In functie de numarul de turisti inscrisi pe destinatia Grecia, de la Salonic se poate efectua transfer catre destinatie (statiuni -  Halkidiki -  Paralia Katerini -  Volos) cu microbuz/ minibus. Durata transferuriloir poate fi pana la maxim 2 ore.

 

Imbarcare GRATUITA din tara :

 

Ruta

Loc imbarcare

Giurgiu - retur

Rompetrol vis – a vis de Kaufland

 

Transbordari CONTRA COST din tara :

 

Ruta

Loc imbarcare

Tarif / persoana / dus - intors

Adjud - Bucuresti - retur

Peco Lukoil

50,00 €

Alba Iulia  - Bucuresti - retur

Gara

65,00 €

Bacau  - Bucuresti - retur

Autogara Massaro

60,00 €

Barlad  - Bucuresti - retur

Electrica

60,00 €

Braila  - Bucuresti - retur

Magazin PENNY Sos. Buzaului

50,00 €

Brasov  - Bucuresti - retur

Benzinaria OMV Calea Bucuresti

50,00 €

Buzau  - Bucuresti - retur

Mc’ Donald’ S Unirea

45,00 €

Campina  - Bucuresti - retur

Benzinarie OMV

40,00 €

Campulung  - Bucuresti - retur

Autogara Campulung

50,00 €

Cluj Napoca  - Bucuresti - retur

Autogara Beta

75,00 €

Constanta  - Bucuresti - retur

Gara CFR

55,00 €

Covasna  - Bucuresti - retur

Rompetrol

55,00 €

Craiova  - Bucuresti - retur

Benzinaria Petrom Gara

50,00 €

Deva  - Bucuresti - retur

McDonald's Gara

80,00 €

Focsani  - Bucuresti - retur

Benzinaria LUKOIL (Centru)

55,00 €

Galati  - Bucuresti - retur

McDonald's

45,00 €

Iasi  - Bucuresti - retur

Autogara Codreanu

80,00 €

Miercurea Ciuc  - Bucuresti - retur

Autogara

60,00 €

Mioveni  - Bucuresti - retur

Catedrala Sf Petru si Pavel

45,00 €

Piatra Neamt  - Bucuresti - retur

Autogara Mega Travel

65,00 €

Pitesti  - Bucuresti - retur

Petrom Podul Viilor

40,00 €

Ploiesti  - Bucuresti - retur

Benzinaria Petrom Metro

35,00 €

Rm Valcea  - Bucuresti - retur

Gara

50,00 €

Roman  - Bucuresti - retur

Autogara Massaro

65,00 €

Sebes - Bucuresti - retur

Rompetrol iesire Lancram

60,00 €

Sibiu  - Bucuresti - retur

Benzinaria LUKOIL

50,00 €

Sinaia  - Bucuresti - retur

Gara Sinaia

45,00 €

Slatina  - Bucuresti - retur

Benzinaria OMV

45,00 €

Suceava  - Bucuresti - retur

Mc Donald

75,00 €

Targoviste  - Bucuresti - retur

Hotel Valahia

35,00 €

Targu Mures  - Bucuresti - retur

Peco OMV

65,00 €

Vaslui  - Bucuresti - retur

Piatra Traian OMV

65,00 €

 

Transferurile din tara se efectueaza cu autoturismul, microbuz, minibus sau autocar in functie de marimea grupului, cu auto proprii sau cu parteneri locali care efectueaza curse regulate. Ora de transfer se va comunica in functie de localitatile de preluare si se vor grupa toti pasagerii pe traseul respectiv catre Bucuresti  ( in cazul efectuarii transbordarii pentru mai multe curse, durata asteptarii masinilor de transfer poate fi de maxim 2 ore).  Pentru imbarcarea din tara , transferul se achita si se confirma cu cel tarziu 5 zile inainte de plecare. Tarifele sunt per persoana dus- intors, iar in cazul in care transferul se efectueaza doar pe un sens, se va achita jumatate din  tariful corespundator rutei.   

 

OBSERVATII generale:
1) tarifele de intrare la obiectivele turistice se achita la fiecare in parte in moneda locala si se pot modifica de catre autoritatile locale independent de agentie;
2) camerele single se confirma doar de catre agentie;
3) clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de oficialitatile din tarile vizitate, ca atare facilitatile camerelor sunt conforme cu standardele locale;
4) agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu;
5) daca pentru pentru efectuarea calatoriei este necesara indeplinirea de catre Calator a unor formalitati suplimentare (de exemplu, calatoria impreuna cu minori, situatia in care numele calatorului este schimbat ca urmare a casatoriei/desfacerii ei etc.), acesta are obligatia de a indeplini toate cerintele legale. Pentru o informare optima, agentia recomanda si consultarea site -ului www.politiadefrontiera.ro si a site-ului Ministerului Afacerilor Externe a Romaniei: http://www.mae.ro, pentru informatii complete privind Regimul de calatorie in strainatate, cat si in ceea ce priveste conditiile de calatorie/intrare pe teritoriul tarii/tarilor de destinatie. 
6) daca tara de destinatie impune obligativitatea efectuarii unor teste PCR pentru virusuri (SARS COV 2, sau alt tip de virus) sau obligativitatea de vaccinare, acestea din urma cad in responsabilitatea turistului si nu obliga agentia de turism la vreo despagubire sau anulare gratuita a rezervarii. 
7) distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup;
8) ghidul/ conducatorul de grup poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului;
9) conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali;
10) agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;
11) este obligatorie respectarea instructiunilor ghidului insotitor si intervalele orare date de acesta;
este obligatorie respectarea masurilor de pandemie in vigoare;
12) efectuarea partiala sau integrala a oricarei sume prin intermediul bancar reprezinta acceptarea pe deplin a termenilor si conditiilor prevazute in contractul de prestarii servicii turistice (disponibil pe site);
13) pentru grupuri mai mici de 30 persoane, transportul se va realiza cu microbuz, minibus, midiautocar;
14) transbordarea se efectueaza pentru un minim de 8 persoane pentru fiecare localitate de transfer; pentru un numar mai mic de persoane , transbordarea se efectueaza in conditii speciale comunicate de agentie (tarif si durata)
15) prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

 

CONDITII GENERALE DE TRANSPORT CHARTER CU AUTOCARUL:

 

Obligatii turist:

Turistul are obligatia sa respecte Conditiile Generale de Transport conform cu Legea Transporturilor in vigoare in Romania, dar si a celorlalte state prin care calatoreste.

Turistul are obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare conform informarii primate prin sms din partea agentiei, nr. tel: 0746.286.120 sau email office@cistour.ro Prezentarea la locul de imbarcare se va face cu 30 de minute inainte de ora plecarii.

Turistul are obligatia sa detina documentele de calatorie necesare intrarii / tranzitarii si stationarii pe teritoriul Greciei. Agenția de turism organizatoare nu isi asuma nicio responsabilitate in cazul in care un turist nu respecta prevederile mai sus mentionate.

 

Bagaje:

Agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente.

Nu este permis transportul animalelor.

Este strict interzis, transportul în bagaje de: droguri, substante explozive sau toxice, arme, munitie, tuburi de oxigen sau gaz, butelii sau orice alte substante caustice periculoase, precum si alte obiecte si substante prin care se incalca legile in vigoare pe teritoriul Romaniei sau al altor state.

 

Calatorie:

* Copiii sunt acceptati la bordul autocarelor numai supravegheati de catre parinti sau insotitori.

* Folosirea aparatelor personale de radio, tableta, ipod-uri sau CD player este permisa numai in conditiile in care volumul sunetului acestora nu deranjeaza ceilalti pasageri.

* Este interzis pasagerilor: deteriorarea sau murdarirea autocarului, consumul de bauturi alcoolice si a alimentelor in interiorul autocarului, obstructionarea in orice fel a conducatorului auto sau a celorlalte persoane din echipaj.  Pasagerii se obliga sa achite catre societatea de transport contravaloarea oricaror distrugeri aduse mijloacelor de transport.

* Ne rezervam dreptul de a debarca pasagerii in stare de ebrietate si pasagerii care afecteaza ordinea si siguranta celorlalti pasageri sau a conducatorilor auto, ori incalca prezentele conditii, fara rambursarea costurilor de transport.

* Pe toata durata traseului se vor face popasuri din aproximativ 3 in 3 ore. Pentru buna desfasurare a programului, turistii sunt rugati sa respecte cu strictete timpul de pauza anuntat inainte de oprire, de catre personalul insotitor.

In cazul in care apar intarzieri de orar cauzate de trafic, conditii meteo si formalitati vamale, Organizatorul nu raspunde pentru eventualele pierderi suferite de pasager ca urmare a acestor decalari, orarele fiind informative.

 

Asigurari:

Transportatorul asigura pasagerii pentru toate vatamarile corporale rezultate din deplasarea vehiculului si din prezenta lor in vehicul. Asigurarea nu acopera vatamarile corporale generate din vina pasagerului sau a bagajelor transportate.

 

NOTA! Efectuarea platii de catre turist implica automat acceptarea Conditiilor Generale de Transport cu Autocarul. Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Solicita oferta