Transport Autocar Grecia

(Halkidiki - Kasandra, Paralia Katerini, Volos)

Plecari cu autocarul in fiecare zi de VINERI ora 20:30 din Bucuresti intrare la cazare SAMBATA in GRECIA

CISTOUR AGENCY va pune la dispozite transport cu autocarul atat pe rute interne cat si internationale. Organizam charter la GRECIA, in fiecare saptamana, incepand cu data de 15 MAI 2020 si garantam o calatorie confortabila si in siguranta spre destinatia de vacanta aleasa. 

8 autocare 40-60 locuri si 1 microbuz 8+1 locuri din flota proprie va stau la dispozitie sa calatorim impreuna in conditii optime. Autocarele sunt clasificate pentru transport intern si international, modern echipate pentru calatorii placute si relaxante.

Punem pret pe calitate, siguranta, profesionalism si seriozitate pentru ca dumneavoastra sa aveti o experienta la inaltime.

 

PLECARI AUTOCAR IN FIECARE ZI DE VINERI: 19.06, 26.06, 03.07, 10.07, 17.07, 24.07, 31.07, 07.08, 14.08, 21.08, 28.08, 04.09, 11.09, 18.09, 25.09.

 

Loc si ora de plecare din Bucuresti, Piata Unirii, la baza Dealului Mitropoliei (Splaiul Independentei) ora 20:30, prezentare la imbarcare cu 30 minute inainte (ora 20:00). Se calatoreste noaptea. Se efectuaza contra cost plecari din Pitesti, Rm Valcea, Ploiesti, Targoviste

Sosire in Grecia Sambata dimineata. Urmeaza cazare 7 nopti.

Retur din Grecia Sambata intre orele 11:00 – 15:00. Ora exacta este comunicata saptamanal de ghidul de transfer.

 

Pretul include: transport dus-intors autocar clasificat international (scaune rabatabile, aer conditionat, DVD, etc)

Tarife pentru plecare din BUCURESTI (adult/copil):

Ø  Transport Autocar din Bucuresti – Halkidiki KASSANDRA - NEA MOUDANIA, POTIDEA, AFYTHOS, KALITHEA, POLIHRONO - 65 euro / pers, supliment 10 euro/ pers pentru POLIHRONO, PEFKOHORI

Ø  Transport Autocar din Bucuresti – Paralia Katerini RIVIERA OLIMPULUI – 65 euro / pers

Ø  Transport Autocar din Bucuresti – Nea Anchialos VOLOS – 80 euro / pers

 

Supliment:

GRECIA – Paralia Katerini – Halkidiki - loc pe un singur sens 35 euro / pers

GRECIA – Nea Anchialos Volos - pentru sejur de 14 nopti se achita supliment transport autocar in valoare de 55 euro/pers

 

Tarife transfer in tara:

Rm Valcea – Bucuresti – retur = 25 euro / pers (Rm Valcea – Autogara 1 Mai Antares)

Pitesti – Bucuresti – retur = 20 euro / pers (Pitesti – Petrom Podul Viilor)

Targoviste – Bucuresti – retur = 20 euro / pers (Targoviste – Hotel Valahia)

Ploiesti – Bucuresti – retur = 15 euro / pers (Ploiesti – Petrom Metro)

 

CONDITII GENERALE DE TRANSPORT CHARTER CU AUTOCARUL:

Obligatii turist:

Turistul are obligatia sa respecte Conditiile Generale de Transport conform cu Legea Transporturilor in vigoare in Romania, dar si a celorlalte state prin care calatoreste.

Turistul are obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare conform informarii primate prin sms din partea agentiei, nr. tel: 0746.286.120. Prezentarea la locul de imbarcare se va face cu 30 de minute inainte de ora plecarii. Locurile alocate in autocar sunt cele prealocate in momentul achitarii contravalorii sejurului/charter-ului.

Turistul are obligatia sa detina documentele de calatorie necesare intrarii / tranzitarii si stationarii pe teritoriul Turciei. (Pasaport valabil minim 6 luni de la intoarcerea in tara. Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu insoteste minorul *dupa caz, obtinut la notariat sau hotarare de divort definitiva in care i-a fost incredintat minorul sau certificat de deces

Agenția de turism organizatoare nu isi asuma nicio responsabilitate in cazul in care un turist nu respecta prevederile mai sus mentionate.

 

Bagaje:

Agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente.

Nu este permis transportul animalelor.

Este strict interzis, transportul în bagaje de: droguri, substante explozive sau toxice, arme, munitie, tuburi de oxigen sau gaz, butelii sau orice alte substante caustice periculoase, precum si alte obiecte si substante prin care se incalca legile in vigoare pe teritoriul Romaniei sau al altor state.

 

Calatorie:

Copiii sunt acceptati la bordul autocarelor numai supravegheati de catre parinti sau insotitori.

Folosirea aparatelor personale de radio, tableta, ipod-uri sau CD player este permisa numai in conditiile in care volumul sunetului acestora nu deranjeaza ceilalti pasageri.

Este intrezis pasagerilor: deteriorarea sau murdarirea autocarului, consumul de bauturi alcoolice si a alimentelor in interiorul autocarului, obstructionarea in orice fel a conducatorului auto sau a celorlalte persoane din echipaj.

Pe toata durata traseului se vor face popasuri din aproximativ 3 in 3 ore. Pentru buna desfasurare a programului, turistii sunt rugati sa respecte cu strictete timpul de pauza anuntat inainte de oprire, de catre personalul insotitor.

In cazul in care apar intarzieri de orar cauzate de trafic, conditii meteo si formalitati vamale, Touroperatorul nu raspunde pentru eventualele pierderi suferite de pasager ca urmare a acestor decalari, orarele fiind informative.

 

Asigurari:

Transportatorul asigura pasagerii pentru toate vatamarile corporale rezultate din deplasarea vehiculului si din prezenta lor in vehicul. Asigurarea nu acopera vatamarile corporale generate din vina pasagerului sau a bagajelor transportate.

NOTA! Efectuarea platii de catre turist implica automat acceptarea Conditiilor Generale de Transport cu Autocarul.

Solicita oferta