TRANSPORT AUTOCAR CHARTER TURCIA 2021

Plecari o data pe luna (in ziua de LUNI) in perioada 24 mai 2021 – 06 octombrie 2021

-    BODRUM -

 

Plecari cu autocarul o data pe luna in ziua de LUNI, ora 12:00 din Bucuresti (Piata Unirii la baza Dealului Mitropoliei), intrare la cazare MARTI in BODRUM / MARMARIS

CISTOUR AGENCY va pune la dispozitie transport cu autocarul atat pe rute interne cat si internationale.

 

PLECARI AUTOCAR in ziua de LUNI: 24.05, 21.06, 19.07, 23.08, 27.09

 

Program CHARTER - BODRUM / MARMARIS Summer 2021: 

Ziua 1 - Plecare (ziua de LUNI) ora 12:00 din Bucuresti (Piata Unirii, la baza Dealului Mitropoliei  - Splaiul Independentei, prezentare la imbarcare cu 30 minute inainte de ora plecarii) pe traseul Ruse - Stara Zagora - Svilengrad - Edirne – Canakkale – BODRUM / MARMARIS (Traseu de noapte , sosire in BODRUM / MARMARIS in ziua de MARTI dupa pranz)

Ziua 2 - 8  - Plaja si programe optionale (impreuna cu agentia partenera locala).
Ziua 9 - Eliberarea camerelor (in jurul orei 09:00). Plecare din BODRUM / MARMARIS dupa amiaza .Transfer cu ferry-boat-ul la Canakkale. Continuarea drumului spre Romania. Traseu de noapte.
Ziua 10 - Sosirea in Bucuresti (miercuri dupa pranz ) in functie de trafic si conditii vamale.

 

Pretul include: transport dus-intors autocar clasificat international (scaune rabatabile, aer conditionat, DVD, etc)

Pretul nu include : taxe ferry – boat 10 euro / pers (dus -intors), copii pana in 6 ani gratuit (biletele de ferry boat se achita la autocar in ziua plecarii).

 

Tarife pentru plecare din BUCURESTI (adult / copil):

Transport Autocar din Bucuresti – BODRUM / MARMARIS - RETUR – 100 euro / pers (TARIF DE VANZARE)

 

Conditii de plata : integral in termen de 3 zile de la inscriere. Toate pachetele achizitonate (bilet, transfer) trebuie achitate integral cel tarziu cu 5 zile inainte de plecare. Modificarea de nume se efectuaza gratuit daca este anuntata cel tarziu cu 5 zile inainte de plecare. Modificarea de perioada este permisa doar daca se anunta cu cel tarziu 14 zile inainte de plecare.

 

Conditii de anulare , penalizari :

a)     50% din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face cu mai mult de 30 de zile calendaristice inainte de data plecarii.

b)     100 % din pretul pachetului de servicii daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 30 zile inainte de plecare.

c)     100 % din pretul pachetului de servicii pentru neprezentarea la program indiferent de motivul invocat.

d)     100 % din pretul pachetului de servicii cand Calatorul nu poate pleca in calatorie pentru ca documentele personale necesare efectuarii calatoriei nu sunt complete sau nu sunt conforme cu cerintele normelor legale in vigoare , cand Calatorul este  intors  de  la  granitele  Romaniei  de catre  politia  de  frontiera  din  motive ce  nu  tin de Agentie sau Calatorul nu este acceptat de catre organele de frontiera din tara de destinatie (valabil pentru calatoriile in afara Romaniei).

Acte necesare: OBLIGATORIU pasaport valabil inca 6 luni de la intoarcerea in tara. Copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti vor trebui sa prezinte la vama acordul parental al ambilor parinti sau al celui care nu insoteste minorul (dupa caz), obtinut la notariat sau hotarare de divort definitiva in care i-a fost incredintat minorul sau certificat de deces; in cazul in care copiii nu sunt insotiti de parinti, adultul care-i insoteste va prezenta cazier juridic. Copiii sub 14 ani au nevoie de PASAPORT si NU pot parasi Romania in baza Certificatului de Nastere

 

Nota: locurile in autocar se distribuie incepand cu a doua bancheta in ordinea achitarii avansului.

 

Imbarcare GRATUITA din tara :

 

Ruta

Loc imbarcare

Giurgiu - retur

Rompetrol vis – a vis de Kaufland

 

Transbordari CONTRA COST din tara :

 

Ruta

Loc imbarcare

Tarif / persoana / dus - intors

Adjud - Bucuresti - retur

Peco Lukoil

30,00 €

Alba Iulia  - Bucuresti - retur

Gara

45,00 €

Bacau  - Bucuresti - retur

Autogara Massaro

40,00 €

Barlad  - Bucuresti - retur

Electrica

40,00 €

Braila  - Bucuresti - retur

Magazin PENNY Sos. Buzaului

30,00 €

Brasov  - Bucuresti - retur

Benzinaria OMV Calea Bucuresti

30,00 €

Buzau  - Bucuresti - retur

Mc’ Donald’ S Unirea

25,00 €

Campina  - Bucuresti - retur

Benzinarie OMV

25,00 €

Campulung  - Bucuresti - retur

Autogara Campulung

30,00 €

Cluj Napoca  - Bucuresti - retur

Autogara Beta

55,00 €

Constanta  - Bucuresti - retur

Gara CFR

35,00 €

Covasna  - Bucuresti - retur

Rompetrol

35,00 €

Craiova  - Bucuresti - retur

Benzinaria Petrom Gara

35,00 €

Deva  - Bucuresti - retur

McDonald's Gara

50,00 €

Focsani  - Bucuresti - retur

Benzinaria LUKOIL (Centru)

35,00 €

Galati  - Bucuresti - retur

McDonald's

25,00 €

Iasi  - Bucuresti - retur

Autogara Codreanu

50,00 €

Miercurea Ciuc  - Bucuresti - retur

Autogara

40,00 €

Mioveni  - Bucuresti - retur

Catedrala Sf Petru si Pavel

25,00 €

Piatra Neamt  - Bucuresti - retur

Autogara Mega Travel

45,00 €

Pitesti  - Bucuresti - retur

Petrom Podul Viilor

20,00 €

Ploiesti  - Bucuresti - retur

Benzinaria Petrom Metro

20,00 €

Rm Valcea  - Bucuresti - retur

Autogara Antares

25,00 €

Roman  - Bucuresti - retur

Autogara Massaro

45,00 €

Sebes - Bucuresti - retur

Rompetrol iesire Lancram

45,00 €

Sibiu  - Bucuresti - retur

Benzinaria LUKOIL

40,00 €

Sinaia  - Bucuresti - retur

Gara Sinaia

30,00 €

Slatina  - Bucuresti - retur

Benzinaria OMV

25,00 €

Suceava  - Bucuresti - retur

Mc Donald

55,00 €

Targoviste  - Bucuresti - retur

Hotel Valahia

20,00 €

Targu Mures  - Bucuresti - retur

Peco OMV

45,00 €

Vaslui  - Bucuresti - retur

Piatra Traian OMV

45,00 €

 

Transferurile din tara se efectueaza cu autoturismul, microbuz, minibus sau autocar in functie de marimea grupului, cu auto proprii sau cu parteneri locali care efectueaza curse regulate. Ora de transfer se va comunica in functie de localitatile de preluare si se vor grupa toti pasagerii pe traseul respectiv catre Bucuresti. Pentru imbarcarea din tara , transferul se achita si se confirma cu cel tarziu 5 zile inainte de plecare. Tarifele sunt per persoana dus- intors, iar in cazul in care transferul se efectueaza doar pe un sens, se va achita jumatate din  tariful corespundator rutei.   

 

CONDITII GENERALE DE TRANSPORT CHARTER CU AUTOCARUL:

 

Obligatii turist:

Turistul are obligatia sa respecte Conditiile Generale de Transport conform cu Legea Transporturilor in vigoare in Romania, dar si a celorlalte state prin care calatoreste.

Turistul are obligatia sa se prezinte la locul de imbarcare conform informarii primate prin sms din partea agentiei, nr. tel: 0746.286.120 sau email office@cistour.ro Prezentarea la locul de imbarcare se va face cu 30 de minute inainte de ora plecarii.

Turistul are obligatia sa detina documentele de calatorie necesare intrarii / tranzitarii si stationarii pe teritoriul Turciei. Agenția de turism organizatoare nu isi asuma nicio responsabilitate in cazul in care un turist nu respecta prevederile mai sus mentionate.

 

Bagaje:

Agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sau a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente.

Nu este permis transportul animalelor.

Este strict interzis, transportul în bagaje de: droguri, substante explozive sau toxice, arme, munitie, tuburi de oxigen sau gaz, butelii sau orice alte substante caustice periculoase, precum si alte obiecte si substante prin care se incalca legile in vigoare pe teritoriul Romaniei sau al altor state.

 

Calatorie:

Copiii sunt acceptati la bordul autocarelor numai supravegheati de catre parinti sau insotitori.

Folosirea aparatelor personale de radio, tableta, ipod-uri sau CD player este permisa numai in conditiile in care volumul sunetului acestora nu deranjeaza ceilalti pasageri.

Este intrezis pasagerilor: deteriorarea sau murdarirea autocarului, consumul de bauturi alcoolice si a alimentelor in interiorul autocarului, obstructionarea in orice fel a conducatorului auto sau a celorlalte persoane din echipaj.

Pe toata durata traseului se vor face popasuri din aproximativ 3 in 3 ore. Pentru buna desfasurare a programului, turistii sunt rugati sa respecte cu strictete timpul de pauza anuntat inainte de oprire, de catre personalul insotitor.

In cazul in care apar intarzieri de orar cauzate de trafic, conditii meteo si formalitati vamale, Organizatorul nu raspunde pentru eventualele pierderi suferite de pasager ca urmare a acestor decalari, orarele fiind informative.

 

Asigurari:

Transportatorul asigura pasagerii pentru toate vatamarile corporale rezultate din deplasarea vehiculului si din prezenta lor in vehicul. Asigurarea nu acopera vatamarile corporale generate din vina pasagerului sau a bagajelor transportate.

 

NOTA! Efectuarea platii de catre turist implica automat acceptarea Conditiilor Generale de Transport cu Autocarul. Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

Solicita oferta