Termeni si conditii

Acest document se refera la conditiile in care poate fi utilizat website-ul www.cistour.ro Accesand sau utilizand website-ul www.cistour.ro, sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos. Acest website este detinut si administrat de S.C. CISTOUR AGENCY S.R.L.

DREPTURILE UTILIZATORULUI

Utilizatorul www.cistour.ro are dreptul sa vizualizeze site-ul pe monitorul calculatorului, sa tipareasca parti ale continutului site-ului pe suport de hartie si sa salveze pagini in format electronic doar in scopuri personale, non-comerciale.

OBLIGATIILE UTILIZATORULUI

Sunteti de acord sa respectati urmatoarele obligatii incluzand (fara a se limita):

  • Aveti varsta peste 18 ani si capacitatea legala de a initia actiuni juridice
  • Garantarea veridicitatii datelor furnizate despre dvs. sau membrii familiei dvs.
  • Neutilizarea Site-ului in scopuri speculative, a generarii de rezevari false sau frauduloase.
  • Interzicerea transmiterii materialelor politice, pornografice, rasiste sau a altor materiale care contravin legii
  • Obligativitatea de a nu altera, copia, transmite, distribui, vinde, afisa, licentia sau reproduce continutul Site-ului cu exceptia utilizarii in scop personal si necomercial a unei singure copii a informatiei continuta in Site.

Utilizatorul www.cistour.ro nu are dreptul sa foloseasca (in forma existenta sau modificata) in scop comercial continutul site-ului.

Utilizatorul www.cistour.ro nu are dreptul sa inlature notificarea despre drepturile de autor si/sau marca inregistrata de pe copiile continutului. Copiile vor fi facute doar conform termenilor de utilizare.

Utilizatorul www.cistour.ro nu are dreptul de a crea baze de date sau manuale prin descarcarea pagina cu pagina a continutului site-ului.

Solicitarile privind republicarea sau redistribuirea de continut vor fi adresate catre CISTOUR AGENCY la adresa office@cistour.ro

CONDITIILE GENERALE DE REZERVARE SI ACHIZITONARE DE SERVICII

Orice rezervare efectuata pe Site va fi considerata drept intentia dvs. de a achizitiona un anumit produs sau serviciu turistic de la Furnizor. Daca cererea dvs. va fi acceptata, veti primi in maxim 48 ore un e-mail de confirmare de la CISTOUR AGENCY si va intra in vigoare Contractul cu Clientul.

In momentul navigarii dvs. pe Site, veti putea observa referiri la diferite conditii aplicabile ofertelor speciale. Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni si va rugam luati legatura cu CISTOUR AGENCY pentru detalii complete.

MODIFICARI IN TERMENII SI CONDITIILE DE UTILIZARE

CISTOUR AGENCY poate aduce modificari termenilor si conditiilor de utilizare, fara a anunta acest lucru anterior in continutul site-ului. Va rugam, deci, sa recititi termenii si conditiile de utilizare de fiecare data cand accesati sau utilizati acest site. Utilizarea site-ului de catre dumneavoastra, ulterior modificarii acestor termeni, constituie acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor modificate.

Aceste reguli sunt in conformitate cu legislatia romana in vigoare. Incalcarea prevederilor acestui document constituie o violare a drepturilor CISTOUR AGENCY si poate atrage raspunderea civila, contraventionala sau, dupa caz, penala a persoanei in culpa. Conflictele aparute in legatura cu termenii de utilizare ale site-ului vor fi supuse spre solutionare instantelor judecatoresti.

Acest site poate contine linkuri catre diverse site-uri. Atunci cand accesati aceste site-uri, va aflati implicit in afara site-ului www.cistour.ro si aveti obligatia de a respecta termenii si conditiile de utilizare ale noilor site-uri accesate.

Magazinul online www.cistour.ro foloseste pentru tranzactiile online serviciile Plationline.ro si Netopia mobilpay. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro). Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul bancii, magazinul nostru nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra. Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Solicita oferta