40px

Descoperă frumusețea și farmecul Paraliei Katerini

Situată în inima regiunii Pieria din Grecia, Paralia Katerini este o destinație de vacanță fermecătoare și vibrantă. Cu plaje frumoase, ape cristaline și atmosferă prietenoasă, acest loc captivant atrage turiști din întreaga lume în fiecare an.

Una dintre cele mai mari atracții ale Paraliei Katerini este plaja sa spectaculoasă. Cu nisip fin și ape calde, este locul perfect pentru relaxare și băi de soare. Turiștii se pot bucura de plajă pe tot parcursul zilei, iar apusurile pitorești sunt un moment de neuitat. De asemenea, pe plajă sunt disponibile numeroase facilități, cum ar fi șezlonguri și umbrele, pentru a vă asigura un confort optim în timpul șederii.

Pentru cei care doresc mai mult decât plajă, Paralia Katerini oferă o gamă variată de activități și atracții turistice. Puteți explora pitorescul oraș vechi, unde veți găsi clădiri tradiționale, magazine de suveniruri și taverne autentice. De asemenea, puteți vizita Muzeul Arheologic din Katerini, care găzduiește o colecție impresionantă de artefacte istorice și arte plastice.

Paralia Katerini este, de asemenea, renumită pentru viața sa de noapte animată. Străzile pline de viață și terasele vibrante sunt locul perfect pentru a vă bucura de o cină delicioasă în aer liber sau pentru a vă distra la unul dintre cluburile de noapte populare. Atmosfera prietenoasă și ospitalitatea localnicilor vă vor face să vă simțiți întotdeauna binevenit.

Cu o gamă variată de hoteluri, restaurante și magazine, Paralia Katerini este o destinație potrivită pentru toate gusturile și buzunarele. Indiferent dacă sunteți în căutarea unei vacanțe relaxante pe plajă sau a unei aventuri pline de adrenalină, acest loc minunat vă poate satisface dorințele.

Așadar, dacă sunteți în căutarea unei destinații de vacanță care oferă atât relaxare, cât și distracție, Paralia Katerini este alegerea perfectă.

Iată o listă cu câteva dintre atracțiile pe care le puteți vizita de la Paralia Katerini:

OLYMP

Litochoro- Defileul Enipeas -Man.Sf. Dionisios,Paleos Panteleimonas

VOLOS -PILION

Orasul VOLOS,Satul traditional MAKRINITSA,Plaja KALA NERA

MUNTELE ATHOS, LAGUNA ALBASTRA

Insula Ammouliani, plaja si picnic, meniu inclus

EDESSA – POZAR

cascadele de la Edessa si baile termale de la Pozar

METEORA- SF PARASKIVA

cu ghidaj in 2 manastiri,Valea Tempi Sf.Paraschevi

COD VESTIMENTAR: fuste (femei), pantaloni peste genunchi (barbati)

SHOPPING SALONIC + CITY TOUR

Sf Dumitru, Piata Aristotel, Turnul Alb

BUGGY SAFARI

Muzeul auto Mitsiani, Bis.Aghia Kori, Cascada, Plaja Plaka

WATERLAND

Parc acvatic, Mini Zoo

SKIATHOS CRUISE

Insula Skiathos,plaja Koukounaries. Captain Kostas and Elisabeth Cruise

ATHENS/EGHINA

City tour, Akropole-cu ghidaj

EVIA ISLAND

Man.Cuviosul David,Biserica Sf. Ioan Rusul,Man.Kato Xenia

JEEP SAFARI 4X4 OLIMP

Muzeul auto Mitsiani ,Satul Petra,Bis.Sf Treime, cascada, plaja Plaka

SCUBA DIVING scufundari

CROAZIERA RIVIERA Pranz inclus

 
Solicita oferta