Oferta de Martisor in Agentiile Cistour si Online

Perioada oferta: 29.02.2024 - 01.03.2024

20px

Conditii de plata:

Ø  Reducerile se aplica doar la rezervarile noi efectuate in perioada 29.02.2024 – 01.03.2024 si achitate integral până la data plecării excursiei achiziționate în limita disponibilității si se refera exclusiv la programele la care CISTOUR AGENCY are calitatea de organizator (CIRCUIT / SEJUR TRANSPORT CU AUTOCARUL).

Ø  Aceasta oferta se aplica numai femeilor. Rezervarea si plata poate sa fie facuta atat de catre un domn cat si de catre o doamna, cu conditia ca persoana care calatoreste si beneficiaza de reducere sa fie o doamna.

Ø  Reducerile nu se cumuleaza.

Ø  Preturile afisate pe site www.cistour.ro contin reducerile mentionate

 

Nota (protectie pandemie): In situatia in care autoritatile impun masuri de resctrictie privind calatoriile, reuniunile, ceea ce conduc la imposibila executare a pachetului de servicii de catre agentia de turism, calatorul va beneficia de un voucher pentru intreaga suma achitata, ce poate fi utilizat pana la 31.12.2024 pentru unul sau mai multe programe organizate de CISTOUR AGENCY in tara.

Nota: Anularea ulterioara a pachetelor achizitionate in perioada ofertei speciale implica penalizare de 100% Atentie ! Acceptam CARDURI de VACANTA -  Cu voucherele de vacanta iti cumperi de la CISTOUR AGENCY servicii turistice in Romania si te bucuri de o vacanta binemeritata !

Solicita oferta