Oferta 8 martie în Agențiile Cistour și Online

Perioada: 07.03.2024 - 08.03.2024

Conditii de plata:

Ø  Reducerile se aplica doar la rezervarile noi efectuate in perioada 07.03.2024 – 08.03.2024 cu avans 30%, valabil pentru excursiile, drumetiile, pelerinajele interne si externe cu durata egala sau mai mare de 2 zile, iar diferenta se achita cu 15 zile inainte de plecare si se refera exclusiv la programele la care CISTOUR AGENCY are calitatea de organizator (EXCURSIE / CIRCUIT/ SEJUR/ TRANSPORT CU AUTOCARUL).

Ø Aceasta oferta se aplica numai femeilor. Rezervarea si plata poate sa fie facuta atat de catre un domn cat si de catre o doamna.

Ø  Reducerile nu se cumuleaza.

Ø  Preturile afisate pe site www.cistour.ro contin reducerile mentionate

 

Nota (protectie pandemie): In situatia in care autoritatile impun masuri de resctrictie privind calatoriile, reuniunile, ceea ce conduc la imposibila executare a pachetului de servicii de catre agentia de turism, calatorul va beneficia de un voucher pentru intreaga suma achitata, ce poate fi utilizat pana la 31.12.2024 pentru unul sau mai multe programe organizate de CISTOUR AGENCY in tara.

Nota: Anularea ulterioara a pachetelor achizitionate in perioada ofertei speciale implica penalizare de 100% Atentie ! Acceptam CARDURI de VACANTA -  Cu voucherele de vacanta iti cumperi de la CISTOUR AGENCY servicii turistice in Romania si te bucuri de o vacanta binemeritata ! 

Solicita oferta