MODALITATI DE PLATA

In toate agentiile CISTOUR AGENCY deschise publicului aveti posibilitatea de a plati cu numerar, cu cardul, cu tichete / vouchere de vacanta sau cu carduri de vacanta, varianta electronica a voucherelor de vacanta. 

De asemenea, prin intermediul site-ului CISTOUR AGENCY (www.cistour.ro) puteti plati online cu cardul de tip Visa si Mastercard orice servicii turistice si cu cardurile de vacanta EDENRED, SODEXO si UP Romania – exclusiv pentru servicii turistice in Romania.

 

1. Plata cu Card Online

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii.

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.

Siguranta informatiilor dvs. este garantata de faptul ca PlatiOnline nu stocheaza datele confidentiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare. In acest fel informatiile dvs. sunt in siguranta.

Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei si euro, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra. Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele CISTOUR.

 

2. Plata cu Card in Agentie 

Puteti sa achitati cu cardul prin debitare la POS-urile care se gasesc in agentiile CISTOUR deschise publicului.

 

3. Plata cu Card in rate fara dobanda (in agentiile CISTOUR, prin POS)

Prin parteneriatele incheiate cu Banca Transilvania, Raiffeisen Bank, Ing Bank - puteti plati in rate serviciile turistice achizitionate de la CISTOUR, urmand a le deconta cu banca emitenta a cardului intr-un interval de pana la 6 luni de la data platii serviciilor, in functie de optiunile de rate agreate cu fiecare banca in parte. 

 

4. Plata online cu Card in rate fara dobanda

Pentru serviciile turistice cu status “disponibil”, aveti posibilitatea de a plati online in rate fara dobanda cu cardurile de credit emise de Banca Transilvania, Raiffeisen Bank (In curs de dezvoltare).

 

5. Plata cu Vouchere de vacanta sau cu Card de vacanta (varianta electronica a Voucherelor de vacanta) 

Posesorii de vouchere de vacanta sau carduri de vacanta EDENRED, SODEXO si UP Romania pot achita servicii turistice in Romania in agentiile CISTOURVoucherele de vacanta nu sunt transmisibile. In consecinta, beneficiarul acestora trebuie obligatoriu sa fie si beneficiarul sejurului. In cazul platii cu vouchere de vacanta, nu se poate acorda rest. 

Daca aveti vouchere de vacanta pe suport de hartie, dar in localitatea unde locuiti nu exista agentie proprie CISTOUR, acestea se pot transmite prin curierat rapid pe adresa CISTOUR AGENCY – Bd Iuliu Maniu nr 71, Bl 4 Sc 6, Ap 237, Sector 6, Bucuresti. Daca aveti vouchere de vacanta pe suport electronic, puteti plati cu acel card direct pe site sau intr- una dintre agentiile CISTOUR.

 

6. Plata link de plata 

In vederea efectuarii platilor puteti solicita operatorilor CISTOUR transmiterea pe e-mail sau sms a unui link de plata cu detaliile si suma de achitat.

 

7. Plata prin transfer bancar in unul din conturile CISTOUR AGENCY SRL deschise la bancile partenere. 

Daca alegeti aceasta optiune de plata vi se vor transmite prin sms datele de plata sau prin e-mail factura proforma in format electronic, pe baza careia puteti opera plata. 

  • BANCA TRANSILVANIA - cont curent LEI - RO02BTRLRONCRT0315644702

  • RAIFFEISEN BANK - cont curent LEI - RO51RZBR0000060022466227

  • ING BANK – cont curent LEI - RO77INGB0000999911224268

  • BANCA TRANSILVANIA - cont curent EURO - RO49BTRLEURCRT0315644702

 

8. Plata Cash in agentiile CISTOUR sau depunere numerar / ATM (doar Banca Transilvania)

Plata cu numerar se poate face in LEI sau EUR: 

- la toate sediile agentiei de turism CISTOUR deschise publicului .

- prin depunere de numerar la orice ghiseu al Bancii Transilvania in contul transmis prin sms (sau e-mail factura proforma in format electronic, pe baza careia veti depune banii in contul specificat pe factura) sau la ATM – Banca Transilvania: 

  • BANCA TRANSILVANIA - cont curent LEI - RO02BTRLRONCRT0315644702

  • BANCA TRANSILVANIA - cont curent EURO - RO49BTRLEURCRT0315644702

 

 

 

  

Solicita oferta