35px

Kassandra, Halkidiki, Grecia

Kassandra este peninsula vestică a celor trei care alcătuiesc Halkidiki, Grecia. Cunoscută pentru plajele sale frumoase, apele cristaline și viața de noapte animată, Kassandra este o destinație populară pentru turiști din întreaga lume. Iată câteva dintre cele mai importante lucruri pe care le poate face un turist în timpul vizitei sale în Kassandra:

Plimbări pe plajă: Kassandra găzduiește unele dintre cele mai frumoase plaje din Grecia, fiecare cu propriul său farmec și caracter. Printre cele mai populare plaje din Kassandra se numără Sani Beach, Pefkochori Beach și Kallithea Beach. Vizitatorii pot petrece zilele înotând, luând plajă și bucurându-se de sporturi acvatice precum snorkeling, scufundări și jet-ski.

Explorarea satelor: Kassandra este presărată cu sate tradiționale și pitorești care merită explorate. Afytos, cu străzile sale înguste și casele de piatră, este deosebit de pitoresc, în timp ce Kassandrino și Nea Skioni sunt cunoscute pentru monumentele lor istorice și bisericile frumoase.

Vizitarea cramelor: Kassandra este acasă pentru mai multe crame care produc unele dintre cele mai bune vinuri din Grecia. Vizitatorii pot face un tur al viei, să învețe despre procesul de producție al vinului și să deguste unele dintre vinurile delicioase.

Viața de noapte: Kassandra este cunoscută pentru viața sa de noapte animată, cu multe baruri, cluburi și restaurante oferind distracție până în primele ore ale dimineții. Vizitatorii pot savura o băutură la un bar pe plajă, pot dansa până dimineața la un club sau pot pur și simplu savura o masă la o tavernă tradițională.

Sporturi acvatice: Cu apele sale cristaline, Kassandra este locul perfect pentru entuziaștii de sporturi acvatice. Vizitatorii se pot bucura de o gamă de activități, inclusiv parasailing, windsurfing și paddleboarding.

Vizitați Olynthos antic: Orașul antic Olynthos se află în apropiere de orașul Moudania și datează din secolul al V-lea î.Hr. Vizitatorii pot vedea ruinele orașului antic, inclusiv zidurile orașului, casele și clădirile publice.

Mergi pe trasee de drumeție: Kassandra găzduiește mai multe trasee de drumeție care oferă priveliști uimitoare ale mării și peisajelor din jur. Cel mai popular traseu este traseul de la Sani la Siviri, care are o lungime de 9,5 km și durează aproximativ 2,5 ore. Acestea sunt doar câteva dintre lucrurile de top pe care un turist le poate face în timp ce vizitează Kassandra, Halkidiki. Cu plajele sale uimitoare, satele tradiționale și gama de activități, Kassandra este o destinație care oferă ceva pentru toată lumea. Așadar, planificați-vă călătoria în Kassandra astăzi și experimentați cel mai bun din ceea ce are de oferit Grecia!

Solicita oferta