40px
Exotic beach
Exotic beach

Descoperă frumusețea și farmecul Kassandrei din Halkidiki

Situată în peninsula Halkidiki din Grecia, Kassandra este o destinație turistică fermecătoare care atrage turiști din întreaga lume. Cu plaje spectaculoase, peisaje idilice și atmosferă relaxată, Kassandra este locul perfect pentru o vacanță de neuitat.

Cu nisip fin și ape cristaline, plajele Kassandrei sunt cu adevărat paradisiace. Turiștii se pot bucura de băi de soare și de relaxare pe plaje întinse, înconjurate de peisaje pitorești și vegetație luxuriantă. Pe lângă plajă, puteți practica diverse sporturi acvatice, cum ar fi snorkeling-ul, scufundările sau windsurfingul, pentru a vă bucura pe deplin de frumusețea litoralului.

Kassandra oferă, de asemenea, oportunități pentru explorări culturale și istorice. Puteți vizita orașul vechi Afytos, cu străduțele sale înguste și casele tradiționale din piatră. Aici veți găsi și numeroase magazine de suveniruri, taverne și cafenele pentru a vă bucura de atmosfera autentică grecească. De asemenea, puteți explora situl arheologic de la Sani, unde veți găsi ruinele unei fortărețe antice.

Pentru cei pasionați de natură și aventură, Kassandra oferă numeroase trasee de drumeții prin munți și păduri spectaculoase. Puteți explora cărările montane și puteți ajunge la puncte de belvedere care oferă panorame uimitoare asupra regiunii. Puteți face și plimbări cu bicicleta prin satele pitorești și pe drumurile rurale, pentru a descoperi frumusețea naturală a zonei.

Kassandra este renumită și pentru viața sa de noapte vibrantă. Terasele animate, barurile și cluburile de noapte vă așteaptă să vă distrați până dimineața. Atmosfera prietenoasă și ospitalitatea localnicilor vor face ca experiența dvs. în Kassandra să fie una memorabilă.

Cu o varietate de hoteluri, pensiuni și resorturi, Kassandra poate satisface toate preferințele și bugetele. De la hoteluri luxoase la opțiuni mai accesibile, veți găsi cu siguranță cazarea potrivită pentru a vă bucura de o ședere confortabilă și relaxantă.

Așadar, dacă sunteți în căutarea unei destinații de vacanță ce combină plaje idilice, istorie și aventură în natură, Kassandra din Halkidiki este alegerea perfectă pentru o experiență turistică de neuitat.

Iată o listă cu câteva dintre atracțiile pe care le puteți vizita plecând din Kassandra:

Jeep Safari în Kassandra (5-6 hours)

Waterland fun park

Croazieră către Ammouliani Island

Transfer, ghid, prânz inclus

Jeep Swim Safari (4 hours)

Din Sithonia

Croazieră în Toroneos Gulf

Transfer, ghid, prânz inclus

Excursie către Amfipoli-Filippi-Kavala

Scuba Diving

Transfer, instructor Scuba Diving și echipament

Croazieră Muntele Athos

"Myth & History" Dion & Mt. Olympus

Thessaloniki City Tour & *Archaeological Museum (*optional)

Pozar Baths & Edessa Waterfalls

Excursie către Meteora și Kalambaka

COD VESTIMENTAR: fuste (femei), pantaloni peste genunchi (barbati)

Mix Cruise Mt.Athos and Blue lagoon

Transfer, ghid, prânz inclus

Thessaloniki “All Senses” Evening Tour

Transfer, ghid, cină

Excursie "Wild Life" of Lake Kerkini

Transfer, ghid, pauză de cafea cu prajitură cu mere, tur cu barca, Land Rover Safari, prânz Buffalo

“Macedonian Treasures” Pella & Vergina

 

Solicita oferta