CISTOUR AGENCY SRL

Agentia de turism CISTOUR AGENCY

Sediu social: Rm Valcea, Str Lucian Blaga, nr 2a, Bl A52, Sc C, Ap 16, jud. Valcea
Capital social: 25400 lei
CUI: RO34984342
Nr. Reg. Com.: J38/533/2015
Agentie Bucuresti - Iuliu Maniu: Bd Iuliu Maniu , nr 71, Bl 4, Sc 6, ap 237, Sector 6
Agentie Bucuresti - Piata Victoriei: Bd Iancu de Hunedoara , nr 2, Bl H6, Sc A, ap 2, interfon 002, Sector 1
Agentie Rm Valcea: Str General Magheru , nr 14, Bl S3, Sc F, parter, Valcea
Licenta de turism: 1392/11.10.2022
Polita de asigurare: SERIA I nr 58023 / 03.11.2023, OMNIASIG VIENNA INSURANCE GROUP, valabila pana la 02.11.2024
Brevet Turism: 446/24.05.2016
Manager Turism: Raluca Cucu

Cont Lei: RO02BTRLRONCRT0315644702
Cont Euro: RO49BTRLEURCRT0315644702
Cod swift: BTRLRO22XXX
Banca: BANCA TRANSILVANIA – Sucursala Valcea

Cont Lei: RO77INGB0000999911224268
Banca: BANCA ING – Sucursala Gorjului, Bucuresti

Cont Lei: RO35TREZ6715069XX011130
Banca: TREZORERIE Mun. Ramnicu Valcea

Tel.: 0374.468.686
Tel. Urgente Clienti: +40721.350.459
Loc îmbarcare București: Piața Constituției, parcarea mare în fața Casei Poporului (harta: https://goo.gl/maps/fg8iLBnK5Tkc83NG6)
E-mail: office@cistour.ro

30px
Despre noi

Din 2015 până în prezent agenția de turism Cistour oferă o largă varietate de pachete în zeci de destinații pentru toate vârstele atât în România cât și în străinătate. Pachetele noastre turistice sunt gândite pentru toate gusturile și buzunarele turiștilor noștri. Ofertele includ de la excursii de o zi, în România și Bulgaria, până la cele mai diversificate circuite și sejururi. Suntem bucuroși să vă anunțăm că de anul acesta agenția de turism Cistour a lansat plecări zilnice charter autocar în Bulgaria pentru vara 2023. Te așteptăm atât în agențiile fizice, din București și Râmnicu Vâlcea, cât și online sau telefonic să îți rezervi vacanța de vis.

De ce să alegi serviciile noastre?

1. Flota proprie de autocare

- Cu o vechime de peste 9 ani pe piață, agenția de turism Cistour a câștigat de-a lungul timpului parteneri de încredere și și-a dezvoltat propria flotă de autocare clasificate pentru transportul national și internațional.

2. Circuite în zeci de destinații

- În fiecare an am introdus în portofoliul nostru circuite noi tocmai pentru a fi la curent cu toate destinațiile pe care turiștii noștri doresc să le vizitez. Încercăm să ne dezvoltăm în permanență tocmai pentru a ține pasul cerințelor dumneavoastră.

3. Un raport calitate preț corect

- Încercăm să le oferim turiștilor noști cel mai bun raport calitate preț de pe piață. Ne dorim să găsiți în noi un prieten de nădejde, tocmai de aceea calitatea și confortul dumneavoastră  sunt pe primul loc.

4. Echipa Cistour

- Agenții noștri de turism îți oferă cele mai bune pachete în conformitate cu cerințele tale. Încercăm să găsim ofertele cu cel mai bun preț care să cuprindă toate nevoiele dumneavoastră. Garantăm ghizi de turism cu vaste cunoștiințe și experiență în domeniu pentru a vă crea o amintire pe măsura așteptărilor dumneavoastră. 

5. Itinerarii meticulos croite

- Fiecare itinerariu este bine documentat și creat cu atenție de către agenții noști pentru a vă oferi o experiență întocmai așteptărilor dumneavoastră. 

Top 5 destinații pentru vara anului 2023:

1. Circuite Turcia

Istanbul 

Istanbul este cel mai iubit oraș și totodată cel mai mare din Turcia, având o populație de 15.4 milioane de locuitori. De asemenea, este și principalul centru comercial, cultural și financiar al Turciei. Istanbulul se măndrește cu Moscheea Albastră, Hagia Sophia, Palatul Topkapi, Piața Taksim, Marele Bazar, Croazierele pe Bosfor, Cisterna Basilică, Piața de condimente și Moscheea Suleymaniye. 

Cappadocia

Cappadocia sau „Tărâmul Baloanelor” se află în zona centrală a Turciei, fiind o regiune istorică din estul Anatoliei, inclusă în Patrimonul UNESCO. De ce să alegi să vizitezi Cappadocia?!... Peisaje spectaculoase, orașe subterane și evident zborul cu balonul cu aer cald.

2. Litoralul bulgăresc

Bulgaria a devenit în ultimii 10 ani una dintre cele mai căutate destinații turistice, în special în sezonul cald. Pentru ca vacanța ta de vară să fie completă, trebuie să îți petreci câteva zile la mare. În Bulgaria vei descoperi o zonă de litoral foarte bine dezvoltată, cu peisaje de neuitat și servicii de cea mai înaltă calitate. Sezonul cald aici începe în aprilie-mai și se întinde până în octombrie.

3. Grecia 

Grecia este o țară ce atrage milioane de turiști din toată lumea, fiind și în topul preferințelor românilor.

Tărâmul zeilor oferă cele mai frumoase peisaje, plaje cu ape azurii și nisip fin, experiențe culinare de neuitat, distracție, binecuvântare, numeroase obiective turistice, istorie și tradiții.

Cele mai apreciate destinații din Grecia sunt: Halkidiki, Corfu, Zakynthos, Riviera Olimpului, Thasos, Santorini, Creta și Mykonos. 

4. Italia 

Italia este cunoscută pentru arta, moda, cultura, mâncarea delicioasă și oamenii primitori. Orașele care atrag cel mai mult atenția turiștilor sunt: Roma, Milano, Veneția și Florența. Dacă ai ocazia îți recomandăm să vizitezi Lacul Garda, Lacul Como, Coasta Amalfi, Capri, Cinque Terre și Sorrento.

5. Spania 

Spania este una dintre cele mai iubite țări din Europa, bucurându-se de climă prietenoasă de-a lungul anului. Nu doar acest lucru face din Spania o destinație de turism populară. Motivele pentru care milioane de turiști aleg să-și petreacă vacanța în Spania sunt: orașele superbe, litoralul curat și istoria bogată. Cele mai căutate orașe din Spania sunt Barcelona, Madrid, Sevilla, Granada, Valencia, Toledo și Cordoba. Spania are unele dintre cele mai frumoase insule din Europa. Cele mai populare insule spaniole sunt împărțite în mod egal între Insulele Baleare și Insulele Canare. Cele mai vizitate insule de către români sunt Ibiza, Tenerife, Mallorca și Gran Canaria.

Certificat inregistrare
Brevet de turism
Licenta turism
Polita asigurare
Anexa Licenta
Certificat ANAT
Brand de incredere

									Premiul Șoimii Turismului
Premiul Șoimii Turismului
Certificat de inregistrare a marcii
Solicita oferta